-
BIST 100
15784,32%-0,15
-
DOLAR
44,46% 0,11
-
EURO
51,15% -0,12
-
GRAM ALTIN
6479,86% 0,97
-
Ç. ALTIN
10588,15% -0,76
Demirçalı’dan Yüreğir’e 5 yılda 5 kreş
Yüreğir’de hiçbir şeyin artık sıradan olmayacağını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, toplam 5 derslikte 100 çocuğa eğitim verecek olan Kâzım Karabekir Mahallesi’ndeki kreşin inşaatını inceledi.
“35 YILDA 2 ADET YAPILDI BİZ 1 DÖNEMDE 5 KREŞ YAPACAĞIZ”
Demirçalı, 35 yılda 2 adet kreş yapılan ilçeye 1 dönemde 5 kreş yapacaklarını ve kreş sayısını 7 ye çıkartacaklarını söyledi. Demirçalı, ilk kreşin Eylül ayında açılacağını belirtti.

5 DERSLİKTE 100 ÇOCUĞA EĞİTİM VERECEK
Yüreğir’de yapılan 3’üncü kreş olan Kâzım Karabekir Mahallesi’ndeki kreşin inşaatının son aşamasına gelindi. Yeni eğitim öğretim yılında faaliyete girecek kreşi yerinde inceleyen Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, yapılan ve yapılacak kreşler ile ilgili bilgi verdi.

Başkan Demirçalı ”Bu güne kadar ilçemizde 2 kreş yapılmıştı 3’üncüsünü biz yapıyoruz. Ardından ise 4 noktada kreş yapmak için yer bakıyoruz. Biz en az 5 tane daha kreş yapacağız. Buradaki kreşimiz 5 derslikten oluşacak ve 100 çocuğa eğitim verecek.” ifadelerini kullandı.

“SIRADAN DEĞİL EN İYİSİNİ VE EN GÜZELİNİ YAPACAĞIZ“
Yüreğir’de yapılan hizmetlerin bugüne kadar hep sıradan işler olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, bundan sonra yapılacak hizmetlerin Yüreğir’e, Yüreğirlilere yakışır Türkiye’ye örnek gösterilecek projeler olacağını söyledi. Başkan Demirçalı,”Burada önem verdiğimiz sadece fiziki şartlar değil. Biz burada verilecek eğitime de önem veriyoruz. İngilizce ve drama dersleri de vereceğiz. Çocuklarımızı uzman ellere teslim edeceğiz. Burada sevgiyi, barışı, özgürlüğü ve eğitimin ne demek olduğunu anlatacağız. Türkiye’nin en iyisi olan kreşlerimizi çocuklarımıza hediye edeceğiz. Yüreğir halkına hayırlı olsun.” dedi.
Gençliğin Üretim Çağı Çukurova Üniversitesinde Başladı...
CHP’li Vekillerden basına destek mesajı
Cemil Okyay, Vagabond Galeri’de okurlarla buluşacak...
Çukurova GİAD 34 yaşında
DAİMFED, Çukurova İnşaat Fuarı’na Damga Vurdu
Yüreğir’de Pir Sultan Abdal Tiyatro Oyununa Yoğun İlgi
'Alzheimer sadece hastayı değil, tüm aileyi etkileyen hastalıktır'
Köpek sürüsü kediyi parçaladı, korkudan çocuğunu okuldan aldı
Metro vagonu seyir halindeyken raydan çıktı; kazada yaralanan olmadı
Nacar, Karaisalı Devlet Hastanesi’ni Denetledi...
Adana’da yağmur vatandaşa ve esnaf zor anlar yaşattı..
Adanalı şair ve yazarlar “Kütüphaneler iyileştirir” diyecek
Adana'da Çağlayan sular Seyhan Nehri ile buluştu...
CHP Seyhan’da 96 mahalle temsilcisiyle buluştu
Alkollü yakalanan genç kadın, ehliyeti iptal edildi, "Beni çekmeyin avukatım"
Yükleniyor



