-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,83% -0,13
-
GRAM ALTIN
7250,74% 0,63
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Dr. Halil Nacar: Yüreğir dönüşecek!
Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, Yüreğir’de dönüşümün devam edeceğini söyleyip, “Bu hedefle Yüreğir’de Kentsel Dönüşüm ofisimizi kuracağız” dedi.
MÜLK HAKKI KUL HAKKIDIR
Proje lansman tanıtımında Kentsel Dönüşüm konusunu da anlatan Dr. Halil Nacar, Yüreğir’linin isteklerine göre hizmetler olacağını ve bunların başında Kentsel Dönüşümünde bulunduğunu ifade etti. Dr. Halil Nacar, “Benim için mülk hakkı, kul hakkıdır. O yüzden Kentsel Dönüşüm benim için teknik konu değildir, benim için güven meselesidir. Bana inanın, bana güvenin kaybetmeyeceksiniz, kazanacaksınız bunu birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, Yüreğir’de Kentsel Dönüşümde vatandaşların çıkarının ön planda olacağını ifade ederek, bu konudaki istekleri de not alıyor.
HAKLARINIZIN SAVUNUCUSU HALİL NACAR OLACAK
Dr. Halil Nacar, şuan Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Yüreğir Belediye başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in başlattığı dönüşümün devam edeceğini anlatıp, “Yüreğir’de Kentsel Dönüşüm önceliklerimiz arasında. Bu konuda vatandaşlarımızında talepleri var. Tabi Kentsel Dönüşümü yaparken sosyal donatıları ve yaşanabilir imkanlarıyla bir bütün olarak düşünüyoruz. Biz dönüşümü yaparken vatandaşlarımızın hakları ön planda olacak. Arkalarında ben olacağım.

Bu hedefle Yüreğir’de Kentsel Dönüşüm ofisimizi kuracağız ve tüm paydaşları bir araya getireceğiz bu sayede etkin iletişim ortamı ile dönüşüme birlikte karar vereceğiz. Mimarlarımız, hukukçularımız, mali müşavirlerimiz, mühendislerimiz vatandaşlarımızın emrinde olacak. Dönüşüm sürecinin şeffaf ve anlaşılabilir olabilmesi için bir web sitesi kuracağız. Haklarınızın ne olduğunu, nasıl savunacağınızı bileceksiniz. Biz sizin yanınızda olacağız ve haklarınızın en büyük savunucusu Halil Nacar olacak bunu unutmayın” diye konuştu.
AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu'ndan DAİMFED'e Ziyaret
Otobüs ile çarpışan motosikletin genç sürücüsü öldü!
Adana ve Batman'da siren sesleri duyuldu, vatandaşlar panik yaşadı
Adana’da İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. yılı anıldı...
ÇGC öncülük edecek...
Beta Enerji’nin Hedefi Halka Arz...
Üretimin Gücü Sporun Enerjisiyle Buluşuyor
Türkiye'nin 45. gururu! Adana şalgamı Avrupa’da tescillendi...
Vali Yavuz Ceyhan’ı ziyaret etti...
Büyükşehir’den kadınlara; film ve söyleşi desteği
Sümer: "Bu bir koruma kanunu değil, kapalı devre yağma planıdır"
Seyhan’da Ramazan sofrası özel misafirleri ağırladı
Nacar: Karnavala hazırız
Kamu Müteahhitlerinden Hakediş Çağrısı
"Mazotta vergiyi kaldırın, gübrede hibe desteği verin"
Teknoloji Tabanlı Girişimler Desteklenecek
Adana’da kültür ve sanata destek veren belediyelere teşekkür
Gastronomik Farkındalık ve Atıksız Mutfak atölyesi
Tarımda ve Bilimde Kadınların Gücü Konuşuldu
Yükleniyor


