-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,06
-
EURO
51,05% -0,31
-
GRAM ALTIN
7332,52% -0,30
-
Ç. ALTIN
11826,62% -0,32
Dt. Güler, “Doğal afetlere hazırlıklı olmalıyız”
Hatay Diş Hekimleri Odası (HDO) Başkanı Dt. Nebil Seyfettin deprem felaketi sırasında kendilerine destek olup, ciddi dayanışma gösteren Adana Diş Hekimleri Odası (ADO) Yönetimine teşekkür ederek plaket verdi.
DOĞAL AFETLERDE DAYANIŞMANIN ÖNEMİ
Hatay Diş Hekimleri Odası (HDO) YK Üyesi Dt. İhsan Cemal Melek ile birlikte Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler ve YK Üyelerini ziyaret ederek; yaşanan deprem felaketi sonrasında her türlü desteği verdikleri için sonsuz minnettar oldukları ifade eden Başkan Nebil Seyfettin, “Yaşadığımız korkunç felaket sonrası dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu gözlerimizle görüp, yaşadık. Hatay ve çevresinde çok büyük kayıplar oldu. Akrabalarımızı, meslektaşlarımızı, evlerimizi, işyerlerimizi kaybettik. Büyük acılar gördük. Zor zamanımızda yaşama bağlanmamızda, mesleğimizi sürdürerek depremden kurtulanlara sağlık hizmeti sunmamıza katkı vererek yanımızda olan Adana Diş Hekimleri Odası Yönetimine ve üyelerine şükranlarımızı sunuyoruz. Ünit, kompresör gibi diş hekimliğinde kullanılan birçok malzeme desteği ve ayni yardım sağladınız. Defalarca Hataya gelerek yanımızda olup, güç ve moral verdiniz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.” diye konuştu.

DT. FATİH GÜLER, “DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
Adana Diş Hekimleri Odası (ADO) Başkan Vekili Dr. Dt. Metin Ersoy, Genel Sekreter Dr. Dt. Hasan Boğa, Sayman Dt. Mustafa Kalat, YK Üyeleri Dt. Nevin Kilecioğlu, Dr. Dt. İpek Aysan Meriç, Dt. Yunus Emre Kocacık, Denetleme Kurulu Üyeleri Dt. Ayşe Türk ve Dt. Eda Zaimoğlu ile Dt. Samuray Ülgen’in hazır bulunduğu ziyarette sadece Hatay’a değil, Maraş ve Adıyaman’a da konteyner ve mesleki malzeme gönderdiklerini söyleyen Başkan Dt. Fatih Güler, yaptığı açıklamada “Oda olarak önceden kurmuş olduğumuz ‘Dayanışma ve Destek Fonu’muzu harekete geçirerek deprem sonrası acil ihtiyaçları karşıladık. Bu anlamda her STK ve meslek örgütünün kendi çaplarında ‘Dayanışma ve destek Fonu’ kurmaları açılan meslek yaralarının sarılmasında önem arz edecektir.

Depremin üzerinden bir buçuk yıl geçmesine rağmen içerisinde Hatay Diş Hekimleri Odası’nında olduğu yaklaşık on diş hekimi hala konteynerde hizmet vermeye çalışıyor. Hem HDO’nın konteyner dışında bir yaşam alanına kavuşturabilmek hemde Adana olarak desteğimizi devam ettirmek için ‘Çukurova Diş Hekimliği Günleri Hatay’’ı Kasım ayında Adana ‘da düzenleyeceğiz. Tüm geliri Hatay Diş Hekimleri Odasına aktarılacak. Tüm meslektaşlarımızı bu kongremize katılarak Hatay’a destek olmaya davet ediyoruz. Türkiye'nin bir afet ülkesi olduğunu unutulmamalı, tüm kuruluşlar afet anında kullanmak üzere bir ‘Dayanışma Destek Fonu’nu sürekli rezervde tutmasının gerekliliğine inanıyoruz. Her türlü doğal afetlere hazırlıklı olmalıyız.” diye konuştu.
Açıklamaların ardından HDO Başkanı Dt. Nebil Seyfettin, ADO Başkanı Dt. Fatih Güler’e teşekkür plaketini takdim etti.
Adana 01 kaçtı Sincan Belediyesi kovaladı: 3-2
Adana'da Sıfır Atık Bilinci Güçlendirilecek
DAİMFED'den ÇGC’ye Destek Sözü...
Şehit aileleriyle anlamlı buluşma!
Adana'da uyuşturucu operasyonunda 10 kişi yakalandı
Kısacık; Devlet Malını Satarak Ancak Günü Kurtarırsınız
Seyhan Belediyespor U-14 Takımı Türkiye Şampiyonası İçin Konya’ya Uğurlandı
Başkan Karataş: Ekonomi Yönetimi Yine Sınıfta Kaldı
Uzm. Dr. Polatöz, “Sanat iyileştiriyor, iyiliği çoğaltıyor”
Akaryakıta çifte indirim geliyor! Tarih belli oldu...
Emeklilikte 'çift maaş' formülünü açıkladı: Bu detaya dikkat!
Kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 3 hükümlü yakalandı
Adana’nın kadınları musikide zirve yaptı
Van Spor 1-0 Adana Demirspor
56 milyon euroluk Pozantı-Akçatekir su projesi ASKİ sorumluluğunda!
Pozantı Belediyesi araç filosunu güçlendirdi...
Karaisalı’da Anahtar Parti’den Kardeşlik Sofrası
Yükleniyor



