-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,33% 0,20
-
GRAM ALTIN
6350,12% 1,67
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00
Eşini öldürüp çatıda intihar etti
Manisa'da psikolojisinin bozuk olduğu öne sürülen bir şahıs, 2 çocuğunun annesi olan eşini tüfekle vurarak öldürdü, ardından apartmanın çatısına çıkarak aynı tüfekle intihar etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yaşanan olayda 24 yaşındaki şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle eşini tüfekle öldürdükten sonra binanın çatısına çıkarak aynı tüfekle intihar etti.

EŞİNİ VURUP ÇATIDA İNTİHAR ETTİ
Saat 01.30 sıralarında, Alaşehir Yeni Mahalle Mahallesi Bozdağ Sokak Numara 48'te iddiaya göre, hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Hamza Demirkıran (24), henüz belirlenemeyen sebepten dolayı biri 18 aylık diğeri ise 4 yaşındaki 2 çocuğunun annesi eşi Buse Demirkıran'ı başından tüfekle vurdu.

Daha sonra yaşadıkları iki katlı apartmanın çatısına çıkan şahıs, aynı tüfekle intihar etti. Silah seslerinin duyulması üzerine çevredeki vatandaşlarca durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, savcının incelemesinin ardından cenazeler Alaşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

"PSİKOLOJİSİ BOZUKTU"
Korkunç olayın ardından konuşan amcaoğlu Nurullah Demirkan, "Hamza'nın psikolojisi bozuktu, tedavi görüyordu. Eline tüfeği alıp yatak odasına gidiyor ve hanımını öldürüyor. Daha sonra yukarıya çıkarak kendisini öldürüyor" dedi. Polisin olayla ilgili soruşturma başlattı.
Bayraktar: Adana'da 36 bin 566 dönüm tarım alanı su altında kaldı
Necati Derya, üçüncü "çizgilerle adana" sergisini açtı
Kuralar Çekildi, Gözler Sahaya Çevrildi...
ATÜ’den 200 kişilik istihdam için son çağrı!
CHP'li Barut, "AKP yine rant, yağma, talan peşinde"
Saimbeyli'de kayıp 13 yaşındaki İklim Nur bulundu
Kısacık: Yatırımcı Dostu Vergi Politikaları Oluşturulmalı
Nacar’dan gençlere: Bu meslek insan sevgisi ister
Siz yeter ki ilk adımı atın! Yuva kuran çiftlere 20 bin lira
Büyükşehir’den kadınlara rahim ağzı kanseri aşısı
Ayağıyla araç sürdü: Ev hapsi ve her türlü motorlu araç kullanmama cezası aldı
Vali Yavuz Karataş’ı Denetledi...
Seyhan’ın iradesi için tek yürek
Cumhurbaşkanının ismini duyunca gözyaşlarını tutamadı
Ayhan Barut'tan sağlık emekçileri için çözüm çağrısı
'Yenisi daha ucuz' Kiracı için tablo değişti: 'Tersini söylemeye başlayacağız'
Yükleniyor



