-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,33% 0,09
-
EURO
51,49% 0,05
-
GRAM ALTIN
6331,37% 0,87
-
Ç. ALTIN
10757,95% 0,00
Fabrika yangınına Seyhan’dan anında müdahale
Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Türkiye’nin en yüksek üretim kapasitesine sahip elektrikli bisiklet ve motor fabrikası olan Arora fabrikasında çıkan yangın nedeniyle üzüntülü bir gece geçirdiklerini söyledi.
“TÜM İMKANLARI SEFERBER ETTİK”
Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına Seyhan Belediyesi olarak tüm imkanları seferber ederek hızlı bir şekilde araç ve personel desteğinde bulunduklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “Diğer kurumlarımız ile birlikte ortak mücadelenin ardından yangının çevreye yayılmadan kontrol altına alınması ve can kaybının yaşanmaması bizleri teselli etmiştir.

Seyhan Belediyesi olarak bu tür üzücü olaylara anında müdahale etme anlamında her zaman için hazırlıklı durumdayız. Firma sahipleri ve çalışanları başta olmak üzere tüm kentimize geçmiş olsun” diye konuştu.

Haberi Yorumla
Başkan Aslan, “Esnafı teşhir etmek denetim değil, itibar suikastıdır”
Portakal çiçeği karnavalı için hazırlıklar son aşamada!
Adana’da Mezarlıklar Sular Altında Kaldı...
KATODER Suriye’ye yatırımcı götürecek...
İstanbul Lider Koleji ve Finlandiya ile eğitim işbirliği anlaşması...
Nacar’dan ‘Orman Haftası’ Mesajı
"Eğitim odaklı çalışmalar takdirle takip ediliyor"
“Görüntüler Yanlış Yorumlanıyor: Bu Davranış ‘Yeme’ Değil”
Dr. Mehmet Tatar, “Küresel Su Krizi Derinleşiyor”
Sigara tartışmasında kardeşlerden 1’ini öldürüp, 2’sini yaralayan 5 kişi tutuklandı
Bayramda Cumhur İttifakı’ndan güçlü birlik mesajı!
Ankara Keçiörengücü 7-0 Adana Demirspor
Atlara eziyet edenler haftada 1 gün barınak temizleyecek...
Yükleniyor




