-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,44% 0,26
-
EURO
51,21% -0,05
-
GRAM ALTIN
6462,35% 3,47
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Göz kamaştıran gösteri...
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Türk Yıldızları, Anıtkabir çevresinde saygı uçuşu yapıldı.
Dünyanın en büyük kahramanlık destanlarından biri Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharrebesi, 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlandı. Düşman ordusunu tamamen yurttan atmak amacıyla bir yıl kadar süren hazırlık döneminden sonra 26 Ağustos 1922'de Başkomutan Mustafa Kemal Paşa, Büyük Taarruz'u başlattı.

KUTLU ZAFER
26 Ağustos'ta 04.30'da başlayan taarruzda Türk askeri birkaç saatte süngü hücumu yaparak Tınaztepe'yi kontrol altına aldı. Ardından Belentepe ve Kalecik Sivrisi düşman işgalinden kurtarıldı. Bu şanlı zafer ise her yıl düzenlenen etkinliklerle kutlanmaya devam ediliyor.

TÜRK YILDIZLARI'NDAN SAYGI UÇUŞU
Bu gösteriler kapsamında da Türk Yıldızları, Anıtkabir semalarında bir uçuş gerçekleştirdi. Gösteri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir’e akın eden binlerce vatandaşın nefesini kesti.

İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ
Anıtkabir'i ziyarete gelen çok sayıda kişi de SOLOTÜRK pilotlarının uçuş gösterisini seyretti. Bazı vatandaşlar gösteriyi cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI
Ankara Valiliği, provalarda oluşan yüksek ses nedeniyle vatandaşların tedirginlik yaşamaması için açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada, vatandaşlara tedirginlik yaşamamaları konusunda uyarılarda bulundu.
“Basın özgürlüğü ve halkın iradesine saygı” vurgusu
Cengiz Kurtoğlu'ndan korkutan haber! Acilen ameliyata alındı...
Çukurova’da istihdam seferberliği sürüyor
'Bayan Bacak' lakabıyla tanınan Serpil Örümcer'den yardım çağrısı
Ayhan Barut'tan tarıma ve çiftçiye acil destek çağrısı
Türkiye 5G'ye geçiyor!
Çukurova’da nesiller buluştu!
Önce ağır para cezası ardından ehliyete el konulacak!
Seyhan Rotary’den tekerlekli sandalye
Doğal gaz faturalarında tarife değişiyor!
Necati Derya, üçüncü "çizgilerle adana" sergisini açtı
Kuralar Çekildi, Gözler Sahaya Çevrildi...
Bayraktar: Adana'da 36 bin 566 dönüm tarım alanı su altında kaldı
ATÜ’den 200 kişilik istihdam için son çağrı!
CHP'li Barut, "AKP yine rant, yağma, talan peşinde"
Saimbeyli'de kayıp 13 yaşındaki İklim Nur bulundu
Kısacık: Yatırımcı Dostu Vergi Politikaları Oluşturulmalı
Yükleniyor



