-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Gülaçtı; '15 Temmuz Demokrasiye Sahip Çıkan Milletin Zaferi'
AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, 15 Temmuz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı.
AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Birlik ve beraberliğimize, hürriyetimize kasteden Fethullahçı Terör Örgütü tarafından millî iradeye ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne yönelik gerçekleştirilen hain darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçti. Tarihi şanlı zaferlerle dolu necip milletimizin Dünya Demokrasi Tarihi’ne kanıyla, canıyla yazdığı 15 Temmuz Demokrasi Destanı, milli hafızamızdan asla silinmeyecek kadar büyük bir öneme sahiptir. O karanlık gece yaşanılanlar, adeta ikinci Kurtuluş Savaşı mücadelesiydi.
Bu kadim coğrafyanın insanları, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Milletimizi demokrasimize ve milli iradeye sahip çıkmak üzere meydanlara, havalimanlarına davet ediyorum’ çağrısıyla meydanlara inerek, bağımsızlığını, egemenliğini vesayet odaklarına çiğnetmeyeceğini tüm şer odaklarına göstermiş oldu. Vatan söz konusuysa gerisi teferruattır düşüncesiyle, yediden yetmişe kadını ve erkeğiyle tüm vatandaşlarımızın meydanlara akın ettiği 15 Temmuz’da, Çanakkale ruhu adeta tekrar canlanmış, milletimiz geri dönmeyi düşünmeden tanklara, F-16’lara kafa tutarak vatan savunmasını gerçekleştirmiştir.
Kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir, “Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir insanı, bir insan da bir ülkeyi kurtarır” söylemini adeta yaşatarak, kanlı darbenin seyrini değiştirerek vesayet odaklarının planlarını ters yüz etmiştir. Ülkemizin çeşitli kurumlarının içine yerleştirdikleri ihanet çetesiyle milletimizi esir alacaklarını sanan zihniyet, o gece gereken cevabı gür bir sesle almış, milli iradeye uzanan ellerin millet tarafından bizzat kırılacağını bir kez daha anlamıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyor, 15 Temmuz darbe girişiminde mücadele vererek şehit olan şehitlerimiz başta olmak üzere, ülkemizin aydınlık geleceği uğruna, vatan aşkıyla canını hiçe sayan şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum."
Adana Demirspor 1 attı 4 yedi...
Yurtçu kabri başında anıldı
Karaisalı’da iki ayrı kazada traktör altında kalan 2 çiftçi öldü
Kavurma yapılan şampiyon atın sahibine yüklü ceza!
Büyükşehir’den Kozan’da iftar buluşması...
Sağlık-Sen 14 Mart'da Sağlık Çalışanlarını Unutmadı...
CHP, Doğu Akdeniz Yerel Medya Buluşması’nı Adana’da Gerçekleştirdi
Halil Nacar: Tıp Bayramı kutlu olsun
Tayvan’dan Adana’ya Özel Davet
Adana’da mobilya atölyesinde yangın çıktı...
Çukurova’da miniklerden İstiklal Marşı’na anlamlı anma
Kızılay’ın geleneksel Taşköprü iftarında binlerce kişi aynı sofrada buluştu
Türk Kızılay, Adana’da aşevini hizmete açtı...
Çukurova ödülü Nesin Vakfına törenle verildi
Alkol satışına sıkı denetim geliyor!
TSYD Ödülleri sahiplerini buldu...
Kavurma olan atın sahibi ilk kez konuştu: "Büyük ızdırap duydum"
Çukurova Üniversitesi'nde İftar Coşkusu! Öğrencilerle aynı sofrayı paylaştılar...
62. Kütüphane Haftası ile Adana’ya edebiyat baharı gelecek
Adana’da uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı
Yükleniyor



