-
BIST 100
16037,47%0,52
-
DOLAR
44,20% 0,08
-
EURO
50,87% 0,02
-
GRAM ALTIN
7135,23% 0,37
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00
Gülaçtı; '15 Temmuz Demokrasiye Sahip Çıkan Milletin Zaferi'
AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, 15 Temmuz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı.
AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Birlik ve beraberliğimize, hürriyetimize kasteden Fethullahçı Terör Örgütü tarafından millî iradeye ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne yönelik gerçekleştirilen hain darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçti. Tarihi şanlı zaferlerle dolu necip milletimizin Dünya Demokrasi Tarihi’ne kanıyla, canıyla yazdığı 15 Temmuz Demokrasi Destanı, milli hafızamızdan asla silinmeyecek kadar büyük bir öneme sahiptir. O karanlık gece yaşanılanlar, adeta ikinci Kurtuluş Savaşı mücadelesiydi.
Bu kadim coğrafyanın insanları, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Milletimizi demokrasimize ve milli iradeye sahip çıkmak üzere meydanlara, havalimanlarına davet ediyorum’ çağrısıyla meydanlara inerek, bağımsızlığını, egemenliğini vesayet odaklarına çiğnetmeyeceğini tüm şer odaklarına göstermiş oldu. Vatan söz konusuysa gerisi teferruattır düşüncesiyle, yediden yetmişe kadını ve erkeğiyle tüm vatandaşlarımızın meydanlara akın ettiği 15 Temmuz’da, Çanakkale ruhu adeta tekrar canlanmış, milletimiz geri dönmeyi düşünmeden tanklara, F-16’lara kafa tutarak vatan savunmasını gerçekleştirmiştir.
Kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir, “Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir insanı, bir insan da bir ülkeyi kurtarır” söylemini adeta yaşatarak, kanlı darbenin seyrini değiştirerek vesayet odaklarının planlarını ters yüz etmiştir. Ülkemizin çeşitli kurumlarının içine yerleştirdikleri ihanet çetesiyle milletimizi esir alacaklarını sanan zihniyet, o gece gereken cevabı gür bir sesle almış, milli iradeye uzanan ellerin millet tarafından bizzat kırılacağını bir kez daha anlamıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyor, 15 Temmuz darbe girişiminde mücadele vererek şehit olan şehitlerimiz başta olmak üzere, ülkemizin aydınlık geleceği uğruna, vatan aşkıyla canını hiçe sayan şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum."
Pozantı'da 3 bin kişilik gönül sofrası kuruldu
Ayhan Barut, "Kriz büyüyor, harekete geçilmiyor"
Kadın Ağı ile Sürdürülebilir Gelecek Projesi Başladı...
Genç Hasta Kalp Kapak Kaçağından Ameliyatsız Yöntemle Kurtuldu
KATODER Adana ‘Küçük Kalplere’ dokunacak
ÇÜ'de öğrencilerin iş dünyasından beklentileri masaya yatırıldı...
Yüreğir Belediyesi’nden ibadethanelerde bayram temizliği
AOSB Yeni Yatırımlarla Büyüyor!
Adana’da Alzheimer farkındalığı için anlamlı tiyatro
Mobilya atölyesinde silahlı kavga: 2 yaralı
Kaçak yapı gerekçesiyle yıkım kararı verilen göl kenarındaki mahallede protesto
Anahtar Parti Seyhan’da Birlik Sofrası Kurdu
Adaletin terazisi kanunla değil toplum vicdanıyla dengelenir
Çukurova’da camiler bayrama hazırlanıyor
Mehmet Sağlam'dan geleneksel iftar...
Adana 01'in haklı sevinci: 3-1
Sonsuza kadar taşıyacağımız bu onur bizim
Tek çare sendikalaşmak!
Yükleniyor



