-
BIST 100
15853,61%-0,12
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,26% 0,01
-
GRAM ALTIN
6356,48% 1,77
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00
Hayvanseverden Kısırlaştırma Çağrısı...
ADANA’da bir araya gelen hayvanseverler ve hayvan haklarını koruyan bazı dernekler, belediyelere sokak hayvanlarının problemlerinin çözümü için etkin kısırlaştırma çalışmaları yapmaları adına çağrıda bulundu.
ADANA’da bir araya gelen hayvanseverler ve hayvan haklarını koruyan bazı dernekler, belediyelere sokak hayvanlarının problemlerinin çözümü için etkin kısırlaştırma çalışmaları yapmaları adına çağrıda bulundu.

Merkez Seyhan ilçesi Atatürk Parkı’nda kısırlaştırmaya dikkat çekmek için stand açan ve imza toplayan Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) Başkanı Nesrin Çıtırık’a Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, DOHAYKO Başkanı Gamze Ünlü, KİHAYKO Başkanı Metin Yıldırım da destek verdi.

Bu konuda kendisine destek verenlere teşekkür eden Çıtırık, “Belediye hizmetleri çok sınırlı. Sokakta bakıma muhtaç binlerce can var. Mete Betin gibi gönüllü veterinerlerimiz tedavilerini üstleniyor. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Ayrıca bu tür durumlarda hep yanımızda olan Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse’ye de çok teşekkür ediyorum” dedi. Çıtırık ardından Köse ve Betin’e derneği adına teşekkür plaketi verdi.
Çukurova’da istihdam seferberliği sürüyor
Ayhan Barut'tan tarıma ve çiftçiye acil destek çağrısı
Türkiye 5G'ye geçiyor!
Çukurova’da nesiller buluştu!
Önce ağır para cezası ardından ehliyete el konulacak!
Seyhan Rotary’den tekerlekli sandalye
Doğal gaz faturalarında tarife değişiyor!
Necati Derya, üçüncü "çizgilerle adana" sergisini açtı
Kuralar Çekildi, Gözler Sahaya Çevrildi...
Bayraktar: Adana'da 36 bin 566 dönüm tarım alanı su altında kaldı
ATÜ’den 200 kişilik istihdam için son çağrı!
CHP'li Barut, "AKP yine rant, yağma, talan peşinde"
Saimbeyli'de kayıp 13 yaşındaki İklim Nur bulundu
Kısacık: Yatırımcı Dostu Vergi Politikaları Oluşturulmalı
Nacar’dan gençlere: Bu meslek insan sevgisi ister
Siz yeter ki ilk adımı atın! Yuva kuran çiftlere 20 bin lira
Büyükşehir’den kadınlara rahim ağzı kanseri aşısı
Ayağıyla araç sürdü: Ev hapsi ve her türlü motorlu araç kullanmama cezası aldı
Yükleniyor



