-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,17% 0,03
-
EURO
50,65% -0,20
-
GRAM ALTIN
7131,35% 0,32
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00
İdrar lekeli pantolon yok sattı...
Moda dünyasında ilginç bir tasarım gündem oldu. Yeni çıkan ve yok satan idrar lekeli görünümlü kot pantolon, moda tutkunlarını ikiye böldü.
Moda dünyasında son dönemde birbirinden ilginç tasarımlar ortaya çıktı. Son olarak piyasaya sürülen bir kot pantolonun tasarımı, hem tartışma yarattı hem de dikkatleri üzerine çekti.
LEKELİ PANTOLON TARTIŞMA YARATTI
Yeni çıkan ve yok satan idrar lekeli görünümlü kot pantolon, moda tutkunlarını ikiye böldü. İlk olarak geçen yıl Milano Moda Haftası'nda tanıtılan ve bir markanın bu yıl satışa çıkardığı kot pantolon, 608 dolara (yaklaşık 20 bin TL) satılıyor.

FİYATI 20 BİN TL
Pantolonun kasık bölgesinde kumaşın daha koyu olması ve bunun idrar gibi görünmesi, bir kısım tüketicinin tepkisini çekse de pantolonun yok sattığı öğrenildi. Sosyal medyadan tepki içeren yorumlar yapılırken satış rakamları, pantolonun popüler olduğu gerçeğini ortaya koyuyor.
YOK SATTI
Öte yandan her bedeni kapış kapış satılan pantolonu sosyal medya kullanıcıları yerden yere vurdu. Bazı kullanıcılar, "Bu kadar para verip altıma yapmış gibi gözükmem istemem" derken diğer kullanıcılar da desenin çok kötü olduğuna vurgu yaptı.
Yüreğir Belediyesi’nden ibadethanelerde bayram temizliği
AOSB Yeni Yatırımlarla Büyüyor!
Mobilya atölyesinde silahlı kavga: 2 yaralı
Kaçak yapı gerekçesiyle yıkım kararı verilen göl kenarındaki mahallede protesto
Anahtar Parti Seyhan’da Birlik Sofrası Kurdu
Adaletin terazisi kanunla değil toplum vicdanıyla dengelenir
Çukurova’da camiler bayrama hazırlanıyor
Mehmet Sağlam'dan geleneksel iftar...
Adana 01'in haklı sevinci: 3-1
Sonsuza kadar taşıyacağımız bu onur bizim
Tek çare sendikalaşmak!
Çukurova’da iş arayanlar işverenlerle buluştu
İftar programında birlik beraberlik mesajı
Yetkili servisler kontrolden çıktı: Arızayı söylemenin bile bedeli var!
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Hekimlerden 14 Mart’ta Beyaz Yürüyüş...
Adana’da bayramda yağmur ve serin hava etkili olacak
Barut'tan eşitlik ve adalet çağrısı; "İnfazda eşitlik haktır"
Yükleniyor



