-
BIST 100
16015,58%-0,64
-
DOLAR
44,31% 0,03
-
EURO
51,50% 0,41
-
GRAM ALTIN
6376,33% -0,46
-
Ç. ALTIN
10791,61% -3,27
İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri yaralıları Adana’ya getirdi
Mersin-Adana otoyolunda yaşanan katliam gibi kazaya derhal müdahale eden Adana İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri bazı yaralıları Adana’daki hastanelere taşıdı.
İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, “Tedavilerini tüm imkanlarımızla sürdürüyoruz” dedi.
TAG Otoyolu'nun Yenice mevkisinde, aralarında şehirler arası yolcu otobüsü ile kamyon ve otomobillerin olduğu araçlar zincirleme trafik kazasına karıştı. Kazada 10 kişi yaşamını yitirirken 40’tan fazla kişi yaralandı.

Adana İl Sağlık Müdürlüğü konu ile ilgili, “Mersin'de, Adana il sınırımıza yakın bir noktada meydana gelen trafik kazasına yönlendirdiğimiz 112 acil yardım ambulanslarımızla, yaralıların bir kısmının Adana'da bulunan hastanelerimize sevkini sağladık. Yaralı vatandaşlarımızın tedavilerini tüm imkânlarımızla yürütüyoruz” bilgisi verildi.

TEDAVİLERİ SÜRÜYOR
Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, “Çok acı bir durum. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dilerim. Adana’ya getirdiğimiz yaralı vatandaşlarımızın tedavileri sürüyor ve yakından takip ediyoruz. Tüm yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Aslan, “Esnafı teşhir etmek denetim değil, itibar suikastıdır”
Portakal çiçeği karnavalı için hazırlıklar son aşamada!
Adana’da Mezarlıklar Sular Altında Kaldı...
KATODER Suriye’ye yatırımcı götürecek...
İstanbul Lider Koleji ve Finlandiya ile eğitim işbirliği anlaşması...
Nacar’dan ‘Orman Haftası’ Mesajı
"Eğitim odaklı çalışmalar takdirle takip ediliyor"
“Görüntüler Yanlış Yorumlanıyor: Bu Davranış ‘Yeme’ Değil”
Dr. Mehmet Tatar, “Küresel Su Krizi Derinleşiyor”
Sigara tartışmasında kardeşlerden 1’ini öldürüp, 2’sini yaralayan 5 kişi tutuklandı
Bayramda Cumhur İttifakı’ndan güçlü birlik mesajı!
Ankara Keçiörengücü 7-0 Adana Demirspor
Atlara eziyet edenler haftada 1 gün barınak temizleyecek...
Yükleniyor




