-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,29% 0,04
-
EURO
51,22% -0,12
-
GRAM ALTIN
6723,73% 1,53
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
İstanbul’dan geldi ilçesine Belediye Başkanı oldu!
İstanbul’dan yolu ve suyu olmayan mahallelere hizmet için memleketi Feke ilçesinde gelen ve belediye başkanı seçilen Cömert Özen, ilçede hizmet yarışı başlattı.
İstanbul’daki iş hayatını bırakarak 17 bin nüfuslu memleketi Feke’nin sorunlarını çözüp ve Fekelilere hizmet için memleketine gelen Belediye Başkanı Cömert Özen, yolu ve suyu olmayan mahalle kalmaması için çalışmalarını sahada sürdürüyor.
Seçimde verdiği sözleri yerine getirmek için ilk söz verdiği Oruçlu mahallesinde mahalle sakinleri ile ilk halk meclis toplantısını gerçekleştiren Başkan Özen, hayalinin gelişmiş turizm doğa ve tarım ile ilçenin Adana’da ilkel şartlarda yaşayan mahallesi kalmaması için mücadele edildiğini ifade etti. Adana büyükşehir belediyesi ve devlet kurumları ile birlikte bölgenin en önemli yol ve su sorununu çözmek için çalışmaların başladığını kaydeden Başkan Özen iki yıl içinde başlattığı çalışmaların hızla sonuçlanması için seferberlik içinde olduğunu ifade etti.
Zor bir coğrafyada yolu suyu sosyal alanları olmayan mahallelerin yeni modern görünüme ulaştırmak, istihdamı arttırmak için geliştirdiği projeleri uygulamaya geçirmek isteyen Başkan Özen ilk halk toplantısını Oruçlu Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Mahallede yaşayan vatandaşlar ile bir araya gelen talepleri ve ihtiyaç belirlemelerini yerinde yapan Başkan Özen, yol ve su çalışmasının Devlet Su İşleri, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Feke Belediyesi olarak ortak iş birliği ile çözülmesi için çalışmaların yapıldığını kaydederek bölgede gençler için park, sosyal alanlar ve köy merkezinde ihtiyaçların giderildiği ortak bir yaşam alanlarını modernize etmek için çabaladıklarını ifade etti.
Başkan Özen, şuan su ve yol sorunun en acil şekilde çözüme kavuşması için çalışmaların sürdüğünü kaydederek, “2 yıl içinde çözüme kavuşturmak için tüm ekibimizle var gücümüz ile çalışıyoruz” dedi.
Oruçlu Mahalle sakinleri belediye başkanın çalışmalarını beğeni ile karşıladıklarını ifade ederek yol, su ve tapu gibi acil çözüm bekleyen sorunların hızla çözülmesini beklediklerini kaydetti.
Oruçlu Mahallesi’nde yapılan toplantı sonrası bölgeye gelen iş makineleri ile mahallenin kış öncesi acil sorunları için çalışma başlatıldı. Başkan Özen, Fekeli üniversite okuyan gençlerin ilk harçlıklarının da belediyeden karşılanacağını kaydetti.
Adana 01 FK’da Sürpriz İstifa!
Ramazan Bayramı'nda 10 bin personel görev yapacak
Hasibe Akkan, çalışanlarıyla bayramlaştı...
Çukurova Üniversitesi Ailesi Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi
Çukurova bölgesinde ata sporu güreş S.O.S veriyor!
Ali Hoşfikirer anıldı...
Genç DAİMFED’den Geleneksel Buluşma!
Geçer; “Nice bayramlara birlikte ulaşmayı temenni ediyorum”
"Bayram'da sevgi, barış ve kardeşlik duyguları yoğunlukla yaşanıyor"
Kıvanç, “Bayramlar sevgi, kardeşlik ve paylaşma kültürünü pekiştiriyor”
"Bu anlamlı günler, toplumsal bağlarımızı kuvvetlendiren önemli bir kültürel mirastır"
“Çanakkale” ruhuyla şiirler okuyup türküler söylediler
Dağlı, "Bayramlar toplumun ortak değerlerini pekiştiriyor"
Adana Maviye Büründü...
“Umudu ve dayanışmayı büyüteceğiz, hep beraber başaracağız”
Kozay, “Birlikte üretmeye, birlikte başarmaya devam”
Tunç: Ramazan Bayramı dünya ya barış ve huzur getirsin
Orta direk otomobile veda etti! Korsan taksi ve paylaşımlı yolculukta büyük artış!
“Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”
Başkan Umut Şimşir’den Çukurova’da Güçlü Buluşma
Ceza gelirleri 1 trilyon lirayı aştı...
19 Mayıs Derneği ile 350 aileye umut olan destek
Sürücüler dikkat: Artık denetim noktaları sorgulanabilecek
Adana’da Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz...
Tanburoğlu: “Cumhuriyeti Ayakta Tutma Savaşı Veriyoruz”
Yükleniyor




