-
BIST 100
15752,55%-0,76
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,24% -0,03
-
GRAM ALTIN
6312,11% 1,06
-
Ç. ALTIN
10530,55% -0,79
Kaçış yok! Türkiye o ülke ile birleşecek...
Ünlü yer bilimci Celal Şengör, Türkiye'nin geleceğine dair şok edici bir senaryo sundu. Yaptığı açıklamada, dünyanın her 600 milyon yılda bir yeni bir süper kıta oluştuğunu belirtti.
Ünlü yer bilimci Celal Şengör, son açıklamalarında Türkiye'nin geleceğine dair çarpıcı bir senaryo ortaya koydu. HT Bilim Tarih Felsefe kanalında Fatih Altaylı ile gerçekleştirdiği söyleşide Şengör, yapılan araştırmaların her 600 milyon yılda bir yeni bir süper kıta oluşumu gösterdiğini belirtti. Bu süreçte dünyanın değişim yaşadığını ve Türkiye'nin haritadaki konumunun da değişeceğini öne sürdü. 
"KAÇIŞ YOK! KESİNLİKLE YAŞANACAK"
Yaşanacak kıta değişimleriyle birlikte 'Avrupa'nın parçalanacağını ve Batı Avrupa'nın bir ada haline geleceğini' dile getiren Şengör, Amerika ve Asya'nın da 'büyük ihtimalle' çarpışacağını belirtti.
EN ÇOK TÜRKİYE ETKİLENECEK
Şengör'e göre, 10 milyon yıl sonra oluşması öngörülen Yeni Pangea'dan en çok Türkiye etkilenecek. Akdeniz'in tamamen kapanacağını ve yeni bir dağ kuşağı oluşacağını belirten Şengör, bu oluşumların şu anda bile yaşandığını belirtti.
TÜRKİYE, LİBYA İLE BİRLEŞECEK
Celal Şengör'ün açıklamalarına göre 10 milyon yıl sonra Türkiye ile Libya birleşecek. Türkiye ve Libya, kara komşusu olacak. Celal Şengör, konuyla ilgili "Mesela 10 milyon yıl sonra Libya ile öpüşüyoruz. Bugünkü hıza bak, biz gidip Libya ile birleşiyoruz. Ve yavaş yavaş Doğu Akdeniz kapanıyor." dedi.
“Basın özgürlüğü ve halkın iradesine saygı” vurgusu
Cengiz Kurtoğlu'ndan korkutan haber! Acilen ameliyata alındı...
Çukurova’da istihdam seferberliği sürüyor
'Bayan Bacak' lakabıyla tanınan Serpil Örümcer'den yardım çağrısı
Ayhan Barut'tan tarıma ve çiftçiye acil destek çağrısı
Türkiye 5G'ye geçiyor!
Çukurova’da nesiller buluştu!
Önce ağır para cezası ardından ehliyete el konulacak!
Seyhan Rotary’den tekerlekli sandalye
Doğal gaz faturalarında tarife değişiyor!
Necati Derya, üçüncü "çizgilerle adana" sergisini açtı
Kuralar Çekildi, Gözler Sahaya Çevrildi...
Bayraktar: Adana'da 36 bin 566 dönüm tarım alanı su altında kaldı
ATÜ’den 200 kişilik istihdam için son çağrı!
CHP'li Barut, "AKP yine rant, yağma, talan peşinde"
Saimbeyli'de kayıp 13 yaşındaki İklim Nur bulundu
Kısacık: Yatırımcı Dostu Vergi Politikaları Oluşturulmalı
Nacar’dan gençlere: Bu meslek insan sevgisi ister
Yükleniyor


