-
BIST 100
15953,44%-0,84
-
DOLAR
44,19% -0,07
-
EURO
50,61% 0,16
-
GRAM ALTIN
7090,75% -0,62
-
Ç. ALTIN
11476,08% -0,80
Karalar; 'Hedefe ulaşmak için birlikte çaba göstermeliyiz'
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günüdee, emekçilerin mutsuz olduğu bir ülkede; kalkınmanın, refahın ve sürdürülebilir bilimsel üretimin mümkün olmayacağını söyledi.
“Emek en yüce değerdir” diyen Başkan Zeydan Karalar, emekçilerin alın terinin karşılığını aldığı, demokrasi içinde hak arama mücadelesi verebildiği bir Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini bildirdi. Başkan Zeydan Karalar sözlerini şöyle devam etti: “Emekçilerin, işçilerin hak arayışı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, İşçi ve Emekçi Bayramı ile gündemde kalıyor. Dünyada insan emeğinin sömürülmeye başlanması ile çalışanların hak arama ihtiyacı da ortaya çıkmıştır.
1 Mayıs aynı zamanda barış, güvenli bir gelecek ve demokrasi için de mücadele günüdür. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş muasır medeniyetler seviyesi hedefine ulaşılmasının önemli araçlarından biri de, çalışanların, işçilerin, emekçilerin aileleriyle birlikte refah içinde yaşamalarına olanak tanıyacak koşulların oluşturulmasıdır. Ülkemizde ücretle çalışan insanlarımızın hayatlarını idame ettirebilmeleri açısından çok zor günler yaşanıyor. Kötü günleri aşmak ve her şeyin güzel olacağı geleceğe uzanmak için bu yoldaki dayanışmamızı artırmalı, hedefe ulaşmak için birlikte çaba göstermeye devam etmeliyiz. Emekçilerin, çalışanların demokratik teamüller çerçevesinde hak arama mücadelesini verebilmesi de çalışma barışının sağlanabilmesi için son derece önemlidir. Adana Büyükşehir Belediyesi’nde mesai arkadaşlarımızın emeğiyle yaptığımız işler ve ortaya koyduğumuz kararlılıkla, hemşehrilerimizin mutluluğu ve Adana’mızın daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi yolunda yoğun çalışıyoruz.”
Anahtar Parti Seyhan’da Birlik Sofrası Kurdu
Adaletin terazisi kanunla değil toplum vicdanıyla dengelenir
Çukurova’da camiler bayrama hazırlanıyor
Mehmet Sağlam'dan geleneksel iftar...
Adanaspor, TFF 3. Lig’e düştü!
Adana 01'in haklı sevinci: 3-1
Sonsuza kadar taşıyacağımız bu onur bizim
Tek çare sendikalaşmak!
Çukurova’da iş arayanlar işverenlerle buluştu
İftar programında birlik beraberlik mesajı
Yetkili servisler kontrolden çıktı: Arızayı söylemenin bile bedeli var!
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Hekimlerden 14 Mart’ta Beyaz Yürüyüş...
Adana’da bayramda yağmur ve serin hava etkili olacak
Barut'tan eşitlik ve adalet çağrısı; "İnfazda eşitlik haktır"
ATB ve AOSB’den Adana’nın Üretim Gücü İçin Güç Birliği
Lastiği patlayan ambulans devrildi; 3 sağlık personeli yaralandı
“Lider öğrencilerimiz sürdürülebilir geleceğe yön veriyor”
Şerif Kaya’dan tarihe tanıklık eden roman: “Mor Tepelerdeki Çocukluğum”
Sancaklı’dan Mahalle Başkanlarına İftar Yemeği: Birlik ve Beraberlik Mesajı
Yükleniyor


