-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,83% -0,13
-
GRAM ALTIN
7250,74% 0,63
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Kocaispir: “Türkiye’nin en güzel kordonu Karataş’ta olacak”
Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Karataş Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Karataş Belediye Başkan Adayı Necip Topuz’un seçim ofisi açılışını dualarla gerçekleştirdi.
KARATAŞ KOCAİSPİR’İ BAĞRINA BASTI
Yüksek katılım ve büyük bir coşku ile adeta mitinge dönüşen açılışta konuşan Başkan Kocaispir, “Karataş kıyı şeridini öyle güzel hale getireceğiz ki, Adanalı artık deniz için başka şehirlere gitmeyecek. Türkiye’nin en güzel kordonu Karataş’ta olacak” dedi.
Karataş Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Karataş Belediye Başkan Adayı Necip Topuz’uz seçim ofisi açılış töreni ilçede Cumhur İttifakı’nın gövde gösterisine dönüştü. Dualar eşliğinde ve Karataş halkının yoğun ilgisi ile gerçekleştirilen açılış töreni, Cumhur İttifakı’nın Karataş’taki gücünü gözler önüne serdi.
Başkan Kocaispir, seçim ofisi açılışında yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ayrım yapmadan herkesin sorunlarını çözeceklerini belirtti. Kocaispir, belediyecilik anlayışının temelinde halkın rızasının yattığını ve Necip Başkan ile el ele vererek Karataş’ı herkesin gururla sahipleneceği, gençlere, yaşlılara ve kadınlara yönelik projelerle örnek bir ilçe yapacaklarını ifade etti.
ADANA’MIZ BİR İNCİ GİBİ PARLAYACAK
Coşkulu kalabalığa; ‘Karataş ve Büyükşehir’in gücünü birleştirsek, Karataş sahiline Türkiye’nin en güzel kordonlarından birini yapsak güzel olmaz mı?’ diye soran Başkan Kocaispir’e vatandaşlar da büyük bir coşkuyla ‘Evet’ diyerek karşılık verdi.
Başkan Kocaispir: “Hayata geçirmeyi planladığımız tüm projelerimiz Adana’mızı bir inci gibi parlatacak inşallah. Denize bu kadar kıyısı olup, denizine bu kadar uzak olan başka bir şehir var mıdır? Ben bilmiyorum. Adana’mızın tam 88 km uzunluğunda deniz kıyısı bulunuyor fakat denizimize ulaşamıyoruz. Adanalı vatandaşlarımızın denizle buluşmak için farklı şehirlere gitmesine içim el vermiyor. Biz göreve geldiğimizde Adana Büyükşehir Belediyesi olarak Karataş ve Yumurtalık bölgesinde kıyı şeridini öyle güzel hale getireceğiz ki, Adanalı hemşehrilerimizin denize olan hasreti son bulacak.” diye konuştu.
DOĞAL GAZ VE TESİS SÖZÜ
1 Nisan’dan itibaren Necip başkanla birlikte yoğun bir şekilde çalışarak Karataş’ta tüm mahalleleri doğal gaz ile buluşturacaklarını belirten Başkan Kocaispir, Karataş ve her ilçeye Çocuk Spor Okulu, Masal Evi, Küçük Bilim Merkezi ve Dene Yap Atölyesi kazandıracaklarının da sözünü verdi.
Karataş Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Karataş Belediye Başkan Adayı Necip Topuz ise “Bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ederim. Birlikte başardık, yine birlikte başaracağız” diye konuştu.
Açılışa, Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir’in yanı sıra MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy, AK Parti 27. Dönem Milletvekili Tamer Dağlı, AK Parti ve MHP Karataş İlçe Başkanları ile vatandaşlar katıldı.
AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu'ndan DAİMFED'e Ziyaret
Otobüs ile çarpışan motosikletin genç sürücüsü öldü!
Adana ve Batman'da siren sesleri duyuldu, vatandaşlar panik yaşadı
Adana’da İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. yılı anıldı...
ÇGC öncülük edecek...
Beta Enerji’nin Hedefi Halka Arz...
Üretimin Gücü Sporun Enerjisiyle Buluşuyor
Türkiye'nin 45. gururu! Adana şalgamı Avrupa’da tescillendi...
Vali Yavuz Ceyhan’ı ziyaret etti...
Büyükşehir’den kadınlara; film ve söyleşi desteği
Sümer: "Bu bir koruma kanunu değil, kapalı devre yağma planıdır"
Seyhan’da Ramazan sofrası özel misafirleri ağırladı
Nacar: Karnavala hazırız
Kamu Müteahhitlerinden Hakediş Çağrısı
"Mazotta vergiyi kaldırın, gübrede hibe desteği verin"
Teknoloji Tabanlı Girişimler Desteklenecek
Adana’da kültür ve sanata destek veren belediyelere teşekkür
Gastronomik Farkındalık ve Atıksız Mutfak atölyesi
Tarımda ve Bilimde Kadınların Gücü Konuşuldu
Yükleniyor


