-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,17% 0,05
-
EURO
50,70% -0,07
-
GRAM ALTIN
7142,44% 0,47
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00
Komşu katili ile babası tutuklandı...
Adana’da komşular arasında çıkan kavgada baba ve oğullarını bıçaklayan 19 yaşındaki şüpheli ile babası çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Olay, 20 Kasım günü saat 01.15 sıralarında Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Ş.P.’nin (58) evinde yaklaşık 6 ay önce hırsızlık yaşandı. Ş.P ve oğlu A.P. (19), bu olaydan yan komşularını sorumlu tuttu. Ancak aile, hırsızlık iddiasını kabul etmedi. İki aile arasında bundan dolayı husumet başladı. Gece saatlerinde K.Ö. (24) kardeşi M.Ö. (20) evlerine gittiği sırada A.P.’yi görünce "Ne bakıyorsun" diyerek küfür etti.

Bunun üzerine aralarında kavga çıktı. Kavga sesini duyan baba Murat Ö. (55) ile komşusu Ş.P. aşağı indi. Büyüyen kavgada A.P., baba Murat Ö. ile çocukları K.Ö., M.Ö.’yü bıçaklayıp kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ancak yapılan müdahalelere rağmen baba kurtarılamadı. Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri A.P.’yi olay yerine yakın bir yerde yakaladı. A.P. ve babası Ş.P. gözaltına alınarak Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.
‘Kendimi savunmak için bıçakladım’
Cinayet şüphelisi A.P. emniyetteki ifadesinde, "Evin önünde motosikletimi park ettim. K.Ö. ve M.Ö. geçerken onlara baktım. Onlarda ’Ne bakıyorsun kafanı keserim’ diye bağırdı bana. Sonra aramızda kavga çıktı, kendimi savunmak için bıçakladım" dedi.
Emniyetteki işlemlerin ardından şüpheli baba ile oğlu adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan 2 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaçak yapı gerekçesiyle yıkım kararı verilen göl kenarındaki mahallede protesto
Anahtar Parti Seyhan’da Birlik Sofrası Kurdu
Adaletin terazisi kanunla değil toplum vicdanıyla dengelenir
Çukurova’da camiler bayrama hazırlanıyor
Mehmet Sağlam'dan geleneksel iftar...
Adana 01'in haklı sevinci: 3-1
Sonsuza kadar taşıyacağımız bu onur bizim
Tek çare sendikalaşmak!
Çukurova’da iş arayanlar işverenlerle buluştu
İftar programında birlik beraberlik mesajı
Yetkili servisler kontrolden çıktı: Arızayı söylemenin bile bedeli var!
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Hekimlerden 14 Mart’ta Beyaz Yürüyüş...
Adana’da bayramda yağmur ve serin hava etkili olacak
Barut'tan eşitlik ve adalet çağrısı; "İnfazda eşitlik haktır"
ATB ve AOSB’den Adana’nın Üretim Gücü İçin Güç Birliği
Yükleniyor




