-
BIST 100
15734,19%-0,47
-
DOLAR
44,47% 0,07
-
EURO
50,99% 0,17
-
GRAM ALTIN
6522,39% 1,17
-
Ç. ALTIN
10550,10% 0,00
Kozay miniklerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu!
Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay 23 Nisan’ı çocuklarla karşıladı.
BAŞKAN KOZAY BÜYÜK BAYRAMI ÇOCUKLARLA KARŞILADI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye kreşlerini ziyaret ederek çocukların sevincine ortak olan Başkan Kozay, kreşlerdeki etkinliklere katılarak çocuklarla bayramlaştı.

Çocuklarla sohbet eden ve onlarla oyunlar oynayıp gösterilerini izleyen Başkan Kozay, “Bu önemli günü Ata’mız, egemenliği kayıtsız şartsız devam ettirecek genç nesillere ve çocuklara emanet etmiştir. Bu büyük bayramda, onlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

MİNİKLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU
Çukurova Belediyesi’nin semt kreşlerinde gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılan Başkan Emrah Kozay, miniklerin bu mutlu heyecanına ortak oldu.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan’ı şiirlerle, resimlerle ve danslarla kutlayan 4 ila 6 yaş arasındaki miniklerin gösterilerini izleyen Başkan Emrah Kozay, çocuklarla tek tek ilgilenerek kucaklaştı.

ÇOCUKLARDAN KOZAY’A YOĞUN İLGİ
Onlarla beraber boyama yapan, sohbet ederek eğlencelerine eşlik eden Başkan Kozay’a çocuklar yoğun sevgi gösterisinde bulundu.

Çocuklara bu anlamlı günde çikolata ikram eden Başkan Emrah Kozay, miniklerle beraber şarkılar ve marşlar söyledi. Tüm kreş ve sınıfları ziyaret ederek 23 Nisan kutlaması yapan çocukların mutluluğuna ortak olan Başkan Kozay, bu özel gün ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk hakkında konuşmalar yaptı.

Milletvekili Karamık, "Sahada gördüğümüz tablo bizlere umut veriyor"
Gençliğin Üretim Çağı Çukurova Üniversitesinde Başladı...
CHP’li Vekillerden basına destek mesajı
Cemil Okyay, Vagabond Galeri’de okurlarla buluşacak...
Çukurova GİAD 34 yaşında
DAİMFED, Çukurova İnşaat Fuarı’na Damga Vurdu
Yüreğir’de Pir Sultan Abdal Tiyatro Oyununa Yoğun İlgi
'Alzheimer sadece hastayı değil, tüm aileyi etkileyen hastalıktır'
Köpek sürüsü kediyi parçaladı, korkudan çocuğunu okuldan aldı
Metro vagonu seyir halindeyken raydan çıktı; kazada yaralanan olmadı
Nacar, Karaisalı Devlet Hastanesi’ni Denetledi...
Adana’da yağmur vatandaşa ve esnaf zor anlar yaşattı..
Adanalı şair ve yazarlar “Kütüphaneler iyileştirir” diyecek
Adana'da Çağlayan sular Seyhan Nehri ile buluştu...
CHP Seyhan’da 96 mahalle temsilcisiyle buluştu
Alkollü yakalanan genç kadın, ehliyeti iptal edildi, "Beni çekmeyin avukatım"
Yükleniyor


