-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,29% 0,00
-
EURO
51,32% -0,01
-
GRAM ALTIN
6716,83% 1,43
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
M1 Adana’da 19 Mayıs Coşkusu
M1 Adana AVM’nin geleneksel “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı” Etkinlikleri bu yıl da coşkulu ve birbirinden renkli etkinlikler ile gençleri buluşturdu!..
M1 Adana Alışveriş Merkezi, Atatürk’ün gençlere armağanı olan “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı” kutlamalarında renkli ve anlamlı etkinlikleri ile gençlerin buluşma noktası oldu.
M1 Adana AVM’de her yıl geleneksel olarak renkli ve zengin etkinlikler ile kutlanan 19 Mayıs; Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün katılımı ve katkılarıyla bu yıl “18 Mayıs Gençlik Haftası” etkinliklerine sahne oldu. Etkinlik kapsamında GSB Yurtları ve Gençlik Merkezi Kursiyerlerinin hazırladığı Resim ve El Sanatları ürünleri Sergilendi. Serginin açılışına Gençlik ve Spor Adana İl müdürü Muzaffer ÇİNTİMAR, Gençlik Hizmetleri Müdürü Mehmet Tosun’da katıldı.

Festival çerçevesinde düzenlenen atölyeler, müzik dinletileri, halk oyunları gösterileri yanında gençlerin halat çekme, bilek güreşi ve birçok renkli yarışma ve etkinlik M1 AVM ziyaretçilerinin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşti.
“Gençler 19 Mayıs’ta Sahne Sizin!”
19 Mayıs Pazar günü MBA okulları bando ve zeybek gösterisi ziyaretçilerle buluştu. 18-19 Mayıs tarihlerinde “Gençler 19 Mayıs’ta Sahne Sizin” adı ile 2 gün düzenlenen etkinlikte lise düzeyinde birbirinden farklı okulların müzik grupları sahne aldı. 100’lerce öğrencinin katıldığı etkinlik sonrası İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Sert’inde bulunduğu törenle öğrencilere katılım sertifikası verildi.

M1 Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Kağan Cangil: “M1 Adana AVM’de kurulduğumuz günden bu yana çocuklarımızı eğitim, kültür, sosyal ve spor içerikli aktiviteler ve organizasyonlar ile her fırsatta buluşturuyoruz. Cumhuriyetimiz ’in kurucusu büyük önder Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bu anlamlı günü de yıllardır gençler ile coşkuyla kutluyoruz. Bu yıl düzenlenen etkinliğimiz de İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün destekleri ve katılımı ile gençler için güzel bir anı oluşturacak bu anlamlı günde onları M1 Adana AVM’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk.” Dedi.
“Krizlerin içinden milletimizi, memleketimizi çıkartacağız”
Adana 01 FK’da Sürpriz İstifa!
Ramazan Bayramı'nda 10 bin personel görev yapacak
Hasibe Akkan, çalışanlarıyla bayramlaştı...
Çukurova Üniversitesi Ailesi Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi
Çukurova bölgesinde ata sporu güreş S.O.S veriyor!
Ali Hoşfikirer anıldı...
Genç DAİMFED’den Geleneksel Buluşma!
Geçer; “Nice bayramlara birlikte ulaşmayı temenni ediyorum”
"Bayram'da sevgi, barış ve kardeşlik duyguları yoğunlukla yaşanıyor"
Kıvanç, “Bayramlar sevgi, kardeşlik ve paylaşma kültürünü pekiştiriyor”
"Bu anlamlı günler, toplumsal bağlarımızı kuvvetlendiren önemli bir kültürel mirastır"
“Çanakkale” ruhuyla şiirler okuyup türküler söylediler
Dağlı, "Bayramlar toplumun ortak değerlerini pekiştiriyor"
Adana Maviye Büründü...
“Umudu ve dayanışmayı büyüteceğiz, hep beraber başaracağız”
Kozay, “Birlikte üretmeye, birlikte başarmaya devam”
Tunç: Ramazan Bayramı dünya ya barış ve huzur getirsin
Orta direk otomobile veda etti! Korsan taksi ve paylaşımlı yolculukta büyük artış!
“Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”
Başkan Umut Şimşir’den Çukurova’da Güçlü Buluşma
Ceza gelirleri 1 trilyon lirayı aştı...
19 Mayıs Derneği ile 350 aileye umut olan destek
Sürücüler dikkat: Artık denetim noktaları sorgulanabilecek
Yükleniyor



