-
BIST 100
15781,34%-0,58
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,27% 0,04
-
GRAM ALTIN
6323,73% 1,24
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00
M1 Adana’da 19 Mayıs Coşkusu
M1 Adana AVM’nin geleneksel “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı” Etkinlikleri bu yıl da coşkulu ve birbirinden renkli etkinlikler ile gençleri buluşturdu!..
M1 Adana Alışveriş Merkezi, Atatürk’ün gençlere armağanı olan “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı” kutlamalarında renkli ve anlamlı etkinlikleri ile gençlerin buluşma noktası oldu.
M1 Adana AVM’de her yıl geleneksel olarak renkli ve zengin etkinlikler ile kutlanan 19 Mayıs; Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün katılımı ve katkılarıyla bu yıl “18 Mayıs Gençlik Haftası” etkinliklerine sahne oldu. Etkinlik kapsamında GSB Yurtları ve Gençlik Merkezi Kursiyerlerinin hazırladığı Resim ve El Sanatları ürünleri Sergilendi. Serginin açılışına Gençlik ve Spor Adana İl müdürü Muzaffer ÇİNTİMAR, Gençlik Hizmetleri Müdürü Mehmet Tosun’da katıldı.

Festival çerçevesinde düzenlenen atölyeler, müzik dinletileri, halk oyunları gösterileri yanında gençlerin halat çekme, bilek güreşi ve birçok renkli yarışma ve etkinlik M1 AVM ziyaretçilerinin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşti.
“Gençler 19 Mayıs’ta Sahne Sizin!”
19 Mayıs Pazar günü MBA okulları bando ve zeybek gösterisi ziyaretçilerle buluştu. 18-19 Mayıs tarihlerinde “Gençler 19 Mayıs’ta Sahne Sizin” adı ile 2 gün düzenlenen etkinlikte lise düzeyinde birbirinden farklı okulların müzik grupları sahne aldı. 100’lerce öğrencinin katıldığı etkinlik sonrası İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Sert’inde bulunduğu törenle öğrencilere katılım sertifikası verildi.

M1 Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Kağan Cangil: “M1 Adana AVM’de kurulduğumuz günden bu yana çocuklarımızı eğitim, kültür, sosyal ve spor içerikli aktiviteler ve organizasyonlar ile her fırsatta buluşturuyoruz. Cumhuriyetimiz ’in kurucusu büyük önder Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bu anlamlı günü de yıllardır gençler ile coşkuyla kutluyoruz. Bu yıl düzenlenen etkinliğimiz de İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün destekleri ve katılımı ile gençler için güzel bir anı oluşturacak bu anlamlı günde onları M1 Adana AVM’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk.” Dedi.
Çukurova’da istihdam seferberliği sürüyor
Ayhan Barut'tan tarıma ve çiftçiye acil destek çağrısı
Türkiye 5G'ye geçiyor!
Çukurova’da nesiller buluştu!
Önce ağır para cezası ardından ehliyete el konulacak!
Seyhan Rotary’den tekerlekli sandalye
Doğal gaz faturalarında tarife değişiyor!
Necati Derya, üçüncü "çizgilerle adana" sergisini açtı
Kuralar Çekildi, Gözler Sahaya Çevrildi...
Bayraktar: Adana'da 36 bin 566 dönüm tarım alanı su altında kaldı
ATÜ’den 200 kişilik istihdam için son çağrı!
CHP'li Barut, "AKP yine rant, yağma, talan peşinde"
Saimbeyli'de kayıp 13 yaşındaki İklim Nur bulundu
Kısacık: Yatırımcı Dostu Vergi Politikaları Oluşturulmalı
Nacar’dan gençlere: Bu meslek insan sevgisi ister
Siz yeter ki ilk adımı atın! Yuva kuran çiftlere 20 bin lira
Büyükşehir’den kadınlara rahim ağzı kanseri aşısı
Ayağıyla araç sürdü: Ev hapsi ve her türlü motorlu araç kullanmama cezası aldı
Yükleniyor



