-
BIST 100
15925,36%-1,24
-
DOLAR
44,36% 0,06
-
EURO
51,32% 0,04
-
GRAM ALTIN
6320,16% -1,61
-
Ç. ALTIN
10592,93% -3,28
Maskeli saldırganlar zorla girdikleri evde kurşun yağdırdı: Anne ve oğlu yaralandı
Adana’da kendilerini polis olarak tanıtan maskeli 4 kişi, zorla girdikleri evde anne ve oğlunu silahla vurarak kaçtı.
ADANA'da yüzlerinde silikon maske bulunan 4 kişi, zorla girdikleri evde kendilerini polis gibi tanıtarak rastgele ateş açtı. Ev bulunanlardan F.C., pencereden atlayarak saldırıdan kurtulurken kurşunların isabet ettiği annesi Münire (45) ile kardeşi Yusuf Coşkun (26) ağır yaralandı. Şüphelilerin yakalanmasını isteyen F.C., “Evimizde masum insanlar vuruldu, kadına ve çocuğa kurşun sıkılmaz, düşmanlığın bile bir adabı var” dedi.

Olay, saat 03.30 sıralarında Seyhan ilçesi Barbaros Mahallesi'nde meydana geldi. Coşkun ailesinin oturduğu tek katlı eve gelen ve yüzlerinde silikon maskesi bulunan 4 saldırgan, kapıyı kırarak içeri girdikten sonra iddiaya göre “Polis, yere yatın” diye bağırdı. Ardından saldırganlar tabancalarla evde bulunan anne ve 2 oğluna rastgele ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlar anne Münire Coşkun ile oğlu Yusuf Coşkun’a isabet ederken, büyük oğlu F.C ise camdan atlayarak, olaydan yara almadan kurtuldu.

SİLİKON MASKALİ SALDIRGANLAR
Anne ile oğlunun ağır yaralandığı olaydan sonra saldırganlar, koşarak uzaklaştı. F.C.’nin ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri yapılan Münire ve Yusuf Coşkun Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Ameliyata alınan yaralıların, hayati tehlikelerinin sürdüğü bildirildi.

‘KURŞUN İSABET ETMEMESİ İÇİN OĞLUNUN ÜZERİNE KAPAKLANMIŞ’
Saldırıdan şans eseri yaralanmadan kurtulan ve yaşananları anlatan F.C., “Annemle içeride otururken, ‘Polis, yere yat’ diye bağırarak içeri girdiler. Üstümüze ateş etmeye başladılar. Ben onları polis sandım, turuncu yelek giymişlerdi. Bana ateş açtılar, kurşun başımı sıyırdı. Anneme bağırıp, pencereden atlamasını söyledim. O sırada annem, kurşun isabet etmemesi için kardeşimin üstüne kapandı. Ateş etmeye devam ederlerken pencereden atladım. Annem 3 yerinden vuruldu, kardeşime yattığı sırada 5 kurşun sıktılar. Ben kaçarak 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradım, onlar da kaçarak uzaklaştı” diye konuştu.

‘EVDE MASUM İNSANLAR VURULDU’
Annesi ve kardeşinin hayati tehlikesinin bulunduğunu söyleyen F.C., suçluların bulunmasını istediğini belirterek, “Annem midesinden, karnından vuruldu. Kardeşimin de bacağına 5 kurşun isabet etti, dizleri paramparça oldu. Ameliyata girdiler, şu an çıktılar durumları hala kritik. Her şeyin bir cezası var, biz yakalanmalarını istiyoruz. Evde küçük çocuklar olduğu için korktuk, 9 yaşındaki kardeşime annem sarılmasaydı onu da vuracaklardı. Masum insanlar vuruldu, kadına çocuğa kurşun sıkılmaz haneye tecavüz ettiler. Düşmanlığın bile bir adabı var. Can güvenliğimiz yok” dedi.
Öte yandan polis ekiplerinin, maskeli saldırganların yakalanması için başlattığı çalışma sürüyor.
CHP'li Barut, "AKP yine rant, yağma, talan peşinde"
Kısacık: Yatırımcı Dostu Vergi Politikaları Oluşturulmalı
Nacar’dan gençlere: Bu meslek insan sevgisi ister
Siz yeter ki ilk adımı atın! Yuva kuran çiftlere 20 bin lira
Büyükşehir’den kadınlara rahim ağzı kanseri aşısı
Ayağıyla araç sürdü: Ev hapsi ve her türlü motorlu araç kullanmama cezası aldı
Vali Yavuz Karataş’ı Denetledi...
Seyhan’ın iradesi için tek yürek
Cumhurbaşkanının ismini duyunca gözyaşlarını tutamadı
Ayhan Barut'tan sağlık emekçileri için çözüm çağrısı
'Yenisi daha ucuz' Kiracı için tablo değişti: 'Tersini söylemeye başlayacağız'
Maskeli saldırganlar zorla girdikleri evde kurşun yağdırdı: Anne ve oğlu yaralandı
Adanaspor evinde hezimete uğradı: 1-8
Adana'da kaybolan 13 yaşındaki İklim her yerde aranıyor
Adana’da su krizinin eşiğinde Türkiye ve Dünya paneli...
Defterdar Balıkcı’dan ÇGC'ye ‘Hayırlı olsun’ ziyareti
"Sinek ve haşeratla mücadele gecikmeden başlatılmalıdır"
Sarıçam'da yağışların ardından yol çöktü
Yükleniyor



