-
BIST 100
16052,48%-1,28
-
DOLAR
44,35% 0,10
-
EURO
51,45% -0,07
-
GRAM ALTIN
6284,98% 0,13
-
Ç. ALTIN
10740,95% -0,16
Mısır tarlasında kaybolan bir kişi özel eğitimli köpeklerle aranıyor!
Adana’nın Kozan ilçesinde 25 dönümlük mısır tarlasını sularken kaybolan şahıs için jandarma ekipleri arama çalışması başlattı. Şahıs özel eğitimli köpeklerle aranıyor.
Edinilen bilgiye göre, Kamışoba Mahallesi’nde dün saat 16.00 sularında 29 yaşındaki Adem Süzgün isimli işçi mısır tarlasını sulamaya gitti. Çalıştığı sırada 25 dönümlük tarlada kendisine ulaşılamayan Süzgün’den haber alamayan yakınları jandarma ekiplerine haber verdi. Bölgeye gelen jandarma ve AKOM ekipleri özel eğitimli köpeklerle arama çalışması başlattı.
Tarla sahibi Gökhan Ünaldı, Süzgün’e su getirdiğini ve son olarak onu mısır tarlasında gördüğü, geri dönmeyince de ailesine haber verip aramaya başladıklarını ifade etti.

Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Adem Süzgün’ü arama çalışmaları jandarma ve AKOM ekipleri ile 25 dönümlük mısır tarlası ve çevresinde sürüyor.

Haberi Yorumla
Zorlu maç Adana'nın: 2-1
Kanser tedavisini bile yarıda kesiyor: Bu meyvelerden uzak durun!
Hizmette hız, filoda güç: Yüreğir’e 3 yeni araç
Adana’da 19 firari yakalandı...
İlk sırada lise mezunları var! 2 milyon kişi başvurdu...
Trafikte bıçakla dehşet yaşattılar...
Başkan Aslan, “Esnafı teşhir etmek denetim değil, itibar suikastıdır”
Portakal çiçeği karnavalı için hazırlıklar son aşamada!
Adana’da Mezarlıklar Sular Altında Kaldı...
KATODER Suriye’ye yatırımcı götürecek...
İstanbul Lider Koleji ve Finlandiya ile eğitim işbirliği anlaşması...
Nacar’dan ‘Orman Haftası’ Mesajı
"Eğitim odaklı çalışmalar takdirle takip ediliyor"
“Görüntüler Yanlış Yorumlanıyor: Bu Davranış ‘Yeme’ Değil”
Yükleniyor



