-
BIST 100
15734,19%-0,47
-
DOLAR
44,46% 0,09
-
EURO
51,00% -0,39
-
GRAM ALTIN
6453,97% 0,57
-
Ç. ALTIN
10550,10% -1,12
Nennioğlu saldırıyı kınadı; 'Adalet önünde hesap vermeliler'
Memur-Sen Adana İl Temsilcisi ve Sağlık-sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu Kozan’da ambulansa yapılan saldırıyı kınadı.
Başkan Nennioğlu yaptığı açıklamada şunları kaydetti.
"Bugün, acı bir olayla karşı karşıyayız. Gece saat ikibuçuk sularında Kozan'daki Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'ndan hareket eden ambulansımız, üç sağlık çalışanıyla birlikte, vakaya ulaşmak üzere yola çıkmıştır. Ancak maalesef, vakaya ulaşılmadan taşlar, sopalar ve küreklerle saldırıya uğramıştır. Devletin ve milletin malına zarar verilmiştir.
Bu olayın en üzücü yanı, sağlık çalışanlarının vefat eden hastaya ulaşamadan gerçekleşmesidir. Bu vakada yaşamını yitiren vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Ayrıca saldırıda zarar gören sağlık çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hamile olan bir çalışma arkadaşımızın düşük tehlikesi geçirdiğini, diğer arkadaşımızın ise ambulansın kırılan camı nedeniyle gözünden yaralandığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Sağlık çalışanlarımız, can kurtarmak için gece gündüz demeden görev yapmaktadır. Ancak bu tür saldırılarla karşılaşmak, onların moral ve motivasyonunu olumsuz etkilemektedir. Bu nedenle, tüm vatandaşlarımızdan bu tür olaylara karşı duyarlı olmalarını ve şiddetin son bulması için destek vermelerini bekliyoruz.
Bu olayın sorumlularının adalet önünde hesap vermeleri için gerekli hukuki sürecin başlatıldığını belirtmek isteriz. Sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddetin bir an önce son bulmasını ve güvenli çalışma ortamlarının sağlanmasını temenni ediyoruz."
Milletvekili Karamık, "Sahada gördüğümüz tablo bizlere umut veriyor"
Gençliğin Üretim Çağı Çukurova Üniversitesinde Başladı...
CHP’li Vekillerden basına destek mesajı
Cemil Okyay, Vagabond Galeri’de okurlarla buluşacak...
Çukurova GİAD 34 yaşında
DAİMFED, Çukurova İnşaat Fuarı’na Damga Vurdu
Yüreğir’de Pir Sultan Abdal Tiyatro Oyununa Yoğun İlgi
'Alzheimer sadece hastayı değil, tüm aileyi etkileyen hastalıktır'
Köpek sürüsü kediyi parçaladı, korkudan çocuğunu okuldan aldı
Metro vagonu seyir halindeyken raydan çıktı; kazada yaralanan olmadı
Nacar, Karaisalı Devlet Hastanesi’ni Denetledi...
Adana’da yağmur vatandaşa ve esnaf zor anlar yaşattı..
Adanalı şair ve yazarlar “Kütüphaneler iyileştirir” diyecek
Adana'da Çağlayan sular Seyhan Nehri ile buluştu...
CHP Seyhan’da 96 mahalle temsilcisiyle buluştu
Alkollü yakalanan genç kadın, ehliyeti iptal edildi, "Beni çekmeyin avukatım"
Yükleniyor


