-
BIST 100
15656,43%-2,87
-
DOLAR
44,32% 0,07
-
EURO
50,97% -0,63
-
GRAM ALTIN
6083,76% -5,03
-
Ç. ALTIN
10402,16% -6,75
Nisan’da Seyhan’da Hatipoğlu dönemi
Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, 31 Mart 2024’ün Seyhan’ın kaderinin değişeceği tarih olacağını, AK Parti belediyeciliği ile Seyhan’ın hak ettiği tüm hizmetlere kavuşacağını söyledi.
Adana’da 31 Mart seçimlerinin yanı sıra, karnaval heyecanının da yaşandığını bildiren Erdal Hatipoğlu, 13-21 Nisan 2024 tarihlerinde 12’ncisi yapılacak olan Nisan’da Adana’da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda da Seyhan caddelerinin de şenleneceğini söyledi.

Karnavalın Adana’nın kültür ve tanıtımında büyük önemi bulunduğunu hatırlatan Hatipoğlu, mart ayıyla birlikte doğanın canlanmaya başladığını, tüm ağaçların çiçeklerini açtığını hatırlatan Hatipoğlu, “31 Mart’ta sandığa giden halkımızın teveccühleriyle AK Parti belediyeciliğinin bayrağını Seyhan Belediyesi’nin çatısına dikecek, Nisan’da Seyhan’da AK Parti Belediyeciliğini başlatarak Seyhan’ı ve Seyhanlıları gerçek belediyecilikle buluşturacağız. Nisan’da Seyhan’da hizmet dönemi başlayacak” dedi.

27 vizyon projelerinden biri olan 01 Turizm Köyü’nü de göreve gelir gelmez masaya yatırarak, uygulamaya geçireceklerini kaydeden Hatipoğlu, “Seyhan’a Türkiye’de eşi, benzeri olmayan, bölgemizin çok fonksiyonlu ilk turizm tesisini inşa edeceğiz. 1000 yatak kapasiteli Turizm Köyü’nde, yurtiçinden ve yurtdışından yüz binlerce kişiyi Adana’da buluşturan Nisan'da Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’na gelecek turistleri de Seyhan Turizm Köyü’nde misafir edeceğiz. Farklı tiplerde yapıların yer alacağı turizm köyü ile Seyhan 365 gün turizm merkezi olacak. Seyhan’a sadece Adana’nın değil Türkiye’nin ilk ve en özel turizm merkezini kazandıracağız. Turizm Köyü, doğal afet gibi durumlarda barınma merkezi olarak da kullanılacak” diye konuştu.
Türkiye’nin narenciye üretiminin 3’te 1’inin Adana’da gerçekleştiğini de bildiren Hatipoğlu, projeleri arasında yer alan Aile Çiftçiliği Destek Masası Projesiyle tarıma tam destek vereceklerini, Seyhan’daki çiftçilere tohumdan gübreye, hasattan satışa kadar tüm aşamalarında ziraat mühendisleriyle destek olacaklarını sözlerine ekledi.
Başkan Yağmur, “Esnafı teşhir etmek denetim değil, itibar suikastıdır”
Portakal çiçeği karnavalı için hazırlıklar son aşamada!
KATODER Suriye’ye yatırımcı götürecek...
İstanbul Lider Koleji ve Finlandiya ile eğitim işbirliği anlaşması...
Nacar’dan ‘Orman Haftası’ Mesajı
"Eğitim odaklı çalışmalar takdirle takip ediliyor"
“Görüntüler Yanlış Yorumlanıyor: Bu Davranış ‘Yeme’ Değil”
Öğrenci affı düzenlemesinde sona gelindi! Kimler geri dönebilecek!
Dr. Mehmet Tatar, “Küresel Su Krizi Derinleşiyor”
Sigara tartışmasında kardeşlerden 1’ini öldürüp, 2’sini yaralayan 5 kişi tutuklandı
Bayramda Cumhur İttifakı’ndan güçlü birlik mesajı!
Ankara Keçiörengücü 7-0 Adana Demirspor
Atlara eziyet edenler haftada 1 gün barınak temizleyecek...
Tatilciler dönüş yoluna geçti! 43 il "kilit kavşakta" buluştu
CHP Adana İl Başkanlığı’nda Bayramlaşma Töreni
Anne Dağlı son yolculuğuna uğurlandı...
Adana'da sağanak yağışlar barajları doldurdu taşma noktasına getirdi
Yükleniyor



