-
BIST 100
16124,69%0,46
-
DOLAR
44,35% 0,04
-
EURO
51,37% -0,26
-
GRAM ALTIN
6495,91% 1,88
-
Ç. ALTIN
10945,35% 1,69
Nisan’da Seyhan’da Hatipoğlu dönemi
Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, 31 Mart 2024’ün Seyhan’ın kaderinin değişeceği tarih olacağını, AK Parti belediyeciliği ile Seyhan’ın hak ettiği tüm hizmetlere kavuşacağını söyledi.
Adana’da 31 Mart seçimlerinin yanı sıra, karnaval heyecanının da yaşandığını bildiren Erdal Hatipoğlu, 13-21 Nisan 2024 tarihlerinde 12’ncisi yapılacak olan Nisan’da Adana’da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda da Seyhan caddelerinin de şenleneceğini söyledi.

Karnavalın Adana’nın kültür ve tanıtımında büyük önemi bulunduğunu hatırlatan Hatipoğlu, mart ayıyla birlikte doğanın canlanmaya başladığını, tüm ağaçların çiçeklerini açtığını hatırlatan Hatipoğlu, “31 Mart’ta sandığa giden halkımızın teveccühleriyle AK Parti belediyeciliğinin bayrağını Seyhan Belediyesi’nin çatısına dikecek, Nisan’da Seyhan’da AK Parti Belediyeciliğini başlatarak Seyhan’ı ve Seyhanlıları gerçek belediyecilikle buluşturacağız. Nisan’da Seyhan’da hizmet dönemi başlayacak” dedi.

27 vizyon projelerinden biri olan 01 Turizm Köyü’nü de göreve gelir gelmez masaya yatırarak, uygulamaya geçireceklerini kaydeden Hatipoğlu, “Seyhan’a Türkiye’de eşi, benzeri olmayan, bölgemizin çok fonksiyonlu ilk turizm tesisini inşa edeceğiz. 1000 yatak kapasiteli Turizm Köyü’nde, yurtiçinden ve yurtdışından yüz binlerce kişiyi Adana’da buluşturan Nisan'da Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’na gelecek turistleri de Seyhan Turizm Köyü’nde misafir edeceğiz. Farklı tiplerde yapıların yer alacağı turizm köyü ile Seyhan 365 gün turizm merkezi olacak. Seyhan’a sadece Adana’nın değil Türkiye’nin ilk ve en özel turizm merkezini kazandıracağız. Turizm Köyü, doğal afet gibi durumlarda barınma merkezi olarak da kullanılacak” diye konuştu.
Türkiye’nin narenciye üretiminin 3’te 1’inin Adana’da gerçekleştiğini de bildiren Hatipoğlu, projeleri arasında yer alan Aile Çiftçiliği Destek Masası Projesiyle tarıma tam destek vereceklerini, Seyhan’daki çiftçilere tohumdan gübreye, hasattan satışa kadar tüm aşamalarında ziraat mühendisleriyle destek olacaklarını sözlerine ekledi.
Adanaspor evinde hezimete uğradı: 1-8
Adana'da kaybolan 13 yaşındaki İklim her yerde aranıyor
Adana’da su krizinin eşiğinde Türkiye ve Dünya paneli...
Defterdar Balıkcı’dan ÇGC'ye ‘Hayırlı olsun’ ziyareti
"Sinek ve haşeratla mücadele gecikmeden başlatılmalıdır"
Sarıçam'da yağışların ardından yol çöktü
Milletvekili Barut uyardı; "Önlem alınmazsa kriz büyür"
TCMB yayımladı: Enflasyon, konut fiyatları, dolar beklentisi belli oldu
Mimar Kemal ilkokulu öğrencilerinden 'Yeşil Vatan'a can suyu!
Seyhan Rotary özel çocuklar sergisinde
80 TL'yi aşmıştı! Benzin ve motorine indirim geldi...
Adana'da iki grup arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı
Zorlu maç Adana'nın: 2-1
Kanser tedavisini bile yarıda kesiyor: Bu meyvelerden uzak durun!
Hizmette hız, filoda güç: Yüreğir’e 3 yeni araç
Adana’da 19 firari yakalandı...
Yükleniyor



