-
BIST 100
16124,69%0,46
-
DOLAR
44,34% 0,03
-
EURO
51,31% -0,35
-
GRAM ALTIN
6459,42% 1,31
-
Ç. ALTIN
10945,35% 1,69
Nokta operasyon ile etkisiz hale getirildi...
Milli İstihbarat Teşkilatı, Suriye’de faaliyet gösteren PKK/YPG sözde yöneticilerinden olan Sözdar Afrin kod Şiraz ÖMER’i Suriye’de etkisiz hale getirdi.
PKK/YPG’nin maliye yapılanması içinde yönetici olarak görev alan Şiraz ÖMER, MİT’in hedef listesinde yer alıyordu. MİT’in istihbari çalışmaları sonucu yeri tespit edilen terörist ÖMER adım adım takip edildi. Şartların oluştuğu en uygun zamanda PKK/YPG’li ÖMER Suriye’de Rumeylan-Malikiye yolunda gerçekleştirilen nokta operasyon ile etkisiz hale getirildi.
SÖZDAR AFRİN KOD ŞİRAZ ÖMER KİMDİR?
Şiraz ÖMER, örgüte 2012 yılında katıldı. Örgütün Suriye yönetimi olan sözde Rojava Sekretaryasında yer aldı. Bir süre Irak/Kandil’de faaliyet göstermesinin ardından Suriye alanına geçti. Ayn El Arap, Haseke ve Malikiye bölgelerinde sözde sorumlu seviyede faaliyet gösterdi.
Bir dönem örgütün kadın yapılanması olan PKK/YPJ’nin sözcülüğü görevini yürüttü. Son olarak örgütün maliye yapılanması içerisinde yönetici olarak görev alıyordu.
Adanaspor evinde hezimete uğradı: 1-8
Adana'da kaybolan 13 yaşındaki İklim her yerde aranıyor
Adana’da su krizinin eşiğinde Türkiye ve Dünya paneli...
Defterdar Balıkcı’dan ÇGC'ye ‘Hayırlı olsun’ ziyareti
"Sinek ve haşeratla mücadele gecikmeden başlatılmalıdır"
Sarıçam'da yağışların ardından yol çöktü
Milletvekili Barut uyardı; "Önlem alınmazsa kriz büyür"
TCMB yayımladı: Enflasyon, konut fiyatları, dolar beklentisi belli oldu
Mimar Kemal ilkokulu öğrencilerinden 'Yeşil Vatan'a can suyu!
Seyhan Rotary özel çocuklar sergisinde
80 TL'yi aşmıştı! Benzin ve motorine indirim geldi...
Adana'da iki grup arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı
Zorlu maç Adana'nın: 2-1
Kanser tedavisini bile yarıda kesiyor: Bu meyvelerden uzak durun!
Hizmette hız, filoda güç: Yüreğir’e 3 yeni araç
Adana’da 19 firari yakalandı...
Yükleniyor



