-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,31% 0,03
-
EURO
51,26% -0,12
-
GRAM ALTIN
6640,92% 0,29
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Otobüste dehşet saçtı! Şoför koltuğundaki kocasına biber gazı sıktı, sonra boynundan bıçakladı!
Adana'da Sabriye A. (26), çocuğunu gizlediği iddiasıyla boşanma aşamasındaki otobüs şoförü olan eşi Mehmet A.'yı (26) şoför koltuğunda boynundan bıçaklayarak yaraladı. Olaydan sonra yakalanan ve adliyeye sevk edildi.
Adana'da Sabriye A. (26), çocuğunu gizlediği iddiasıyla boşanma aşamasındaki otobüs şoförü olan eşi Mehmet A.'yı (26) şoför koltuğunda boynundan bıçaklayarak yaraladı. Olaydan sonra yakalanan ve adliyeye sevk edilen şüpheli kadına ev hapsi verildi.

BOŞANMA AŞAMASINDA
Olay, 7 Ocak'ta Seyhan ilçesi Sefa Özler Caddesi'nde özel halk otobüsünde meydana geldi. Otobüs şoförü Mehmet A. ile Sabriye A., aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmaya karar verip, ayrı yaşamaya başladı. Hafta sonu 2,5 yaşındaki oğlunu yanına alan Mehmet A., iddiaya göre, kardeşinin evine bıraktı. Oğlunun yerini öğrenemeyen Sabriye A. ise öfkelendi.

ARKA KAPIDAN GİRDİ
Sabriye A. durakta eşinin bulunduğu hattaki otobüsleri tek tek kontrol etti. Eşinin park ettiği otobüste oturduğunu gören Sabriye A., harekete geçti. Arka kapıdan otobüse binip, sürücü bölümüne yönelen Sabriye A., eşine önce biber gazı sıkıp, saçını çektikten sonra kolunu ısırdı. Müdahale etmek isteyen yolculara da biber gazı sıkan Sabriye A., paltosundan çıkardığı bıçakla eşini boynundan yaraladı.

EV HAPSİ VERİLDİ
Bıçaklı saldırının ardından araçtan inen Sabriye A., koşarak ara sokakta izini kaybettirdi. Yaralı Mehmet A. ise yolcuları indirip, otobüsle Seyhan Devlet Hastanesi'ne gitti. Tedaviye alınan Mehmet A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlendi. Polis şüpheli kadını kısa sürede yakaladı. İfadesinde, "Çocuğumu gizlediği için öfkelendim. Konuşmak için gittim ancak olayı bir anlık sinirle gerçekleştirdim. Keşke sonu böyle olmasaydı" diyen Sabriye A.'ya ev hapsi cezası verildi.
ÇGC’de coşkulu bayramlaşma...
“Krizlerin içinden milletimizi, memleketimizi çıkartacağız”
Yangın faciası! Anne ve 5 çocuğu hayatını kaybetti...
Adana 01 FK’da Sürpriz İstifa!
Ramazan Bayramı'nda 10 bin personel görev yapacak
Hasibe Akkan, çalışanlarıyla bayramlaştı...
Çukurova Üniversitesi Ailesi Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi
Çukurova bölgesinde ata sporu güreş S.O.S veriyor!
Ali Hoşfikirer anıldı...
Genç DAİMFED’den Geleneksel Buluşma!
Geçer; “Nice bayramlara birlikte ulaşmayı temenni ediyorum”
"Bayram'da sevgi, barış ve kardeşlik duyguları yoğunlukla yaşanıyor"
Kıvanç, “Bayramlar sevgi, kardeşlik ve paylaşma kültürünü pekiştiriyor”
"Bu anlamlı günler, toplumsal bağlarımızı kuvvetlendiren önemli bir kültürel mirastır"
“Çanakkale” ruhuyla şiirler okuyup türküler söylediler
Dağlı, "Bayramlar toplumun ortak değerlerini pekiştiriyor"
Adana Maviye Büründü...
“Umudu ve dayanışmayı büyüteceğiz, hep beraber başaracağız”
Kozay, “Birlikte üretmeye, birlikte başarmaya devam”
Tunç: Ramazan Bayramı dünya ya barış ve huzur getirsin
Yükleniyor




