-
BIST 100
15904,93%0,20
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,28% 0,06
-
GRAM ALTIN
6363,54% 1,88
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00
Personel ve öğrenciler kütüphaneleri ortak kullanabilecek!
Çukurova Üniversitesi ile Mersin Üniversitesi Arasında Ortak Kütüphane Kullanımına Yönelik İş Birliği Protokolü İmzalandı
Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ile Mersin Üniversitesi (MÜ) arasında, kütüphanelerin ortak kullanımına yönelik iş birliği protokolü imzalandı. Protokolle, her iki üniversitenin kütüphanesi akademik ve idari personel ile her düzeydeki öğrencinin ortak kullanımına açıldı.

Mersin Üniversitesi Senato Odası’nda imzalanan protokole Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, MÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk ve Prof. Dr. Mehmet Çağrı Metin; Çukurova Üniversitesi Genel Sekreteri Mustafa Kürşad Birinci, Rektör Başdanışmanı Doç. Dr. Metin Özkan, MÜ Rektör Danışmanı Doç. Dr. Buğra Sarı ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Yakup Şahin katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan Rektörler Prof. Dr. Beriş ve Prof. Dr. Yaşar, Çukurova Bölgesi’nin iki güzide üniversitesinin personel ve öğrencilerinin kütüphaneleri ortak kullanmasının bilgi ve imkân paylaşımını artıracağını, bunun da önemli faydalar sağlayacağını belirterek imzalanan protokolün hayırlı olmasını temenni ettiler.

İmzalanan protokol kapsamında, Çukurova Üniversitesi ile Mersin Üniversitesi personeli ve öğrencileri, kendi üniversitelerince tanımlanan kimlik kartlarıyla her iki üniversitenin kampüs içindeki kütüphanelerini ortak kullanabilecek ve kitap ödünç alabilecekler.
Ayhan Barut'tan tarıma ve çiftçiye acil destek çağrısı
Çukurova’da nesiller buluştu!
Önce ağır para cezası ardından ehliyete el konulacak!
Seyhan Rotary’den tekerlekli sandalye
Doğal gaz faturalarında tarife değişiyor!
Necati Derya, üçüncü "çizgilerle adana" sergisini açtı
Kuralar Çekildi, Gözler Sahaya Çevrildi...
Bayraktar: Adana'da 36 bin 566 dönüm tarım alanı su altında kaldı
ATÜ’den 200 kişilik istihdam için son çağrı!
CHP'li Barut, "AKP yine rant, yağma, talan peşinde"
Saimbeyli'de kayıp 13 yaşındaki İklim Nur bulundu
Kısacık: Yatırımcı Dostu Vergi Politikaları Oluşturulmalı
Nacar’dan gençlere: Bu meslek insan sevgisi ister
Siz yeter ki ilk adımı atın! Yuva kuran çiftlere 20 bin lira
Büyükşehir’den kadınlara rahim ağzı kanseri aşısı
Ayağıyla araç sürdü: Ev hapsi ve her türlü motorlu araç kullanmama cezası aldı
Vali Yavuz Karataş’ı Denetledi...
Seyhan’ın iradesi için tek yürek
Yükleniyor


