-
BIST 100
16159,06%-0,58
-
DOLAR
44,32% 0,25
-
EURO
50,82% 0,04
-
GRAM ALTIN
6819,93% -0,42
-
Ç. ALTIN
11465,56% 0,00
Rusya’dan soğuk hava akımı geliyor...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 6 Kasım 2024 hava durumu tahminlerini paylaştı. Ülke genelinde düşen sıcaklıklarla birlikte çarşamba günü için yeni uyarılar geldi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre; Ülkemizin kuzeydoğu bölgelerinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak.
Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur ve sağanak yağış beklenirken, Ardahan çevresi ve Artvin’in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı görülebilir. Diğer bölgelerde ise hava açık ve az bulutlu olacak.
Marmara’nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey-kuzeydoğu yönlerden kuvvetli rüzgar eseceği tahmin ediliyor. Ayrıca kuzey ve iç kesimlerde yer yer pus ve sis oluşabileceği bildirildi.
Öte yandan, Rusya’dan gelen soğuk hava akımları da Türkiye’ye doğru ilerliyor. Bu durum soğuk severler için sevindirici bir gelişme olsa da bu hava değişimlerinin genel hava durumunu nasıl etkileyeceği de merak ediliyor.
Azor Yüksek Basıncı’nın etkisini kaybetmesi ve yerini yağışlı sistemlere bırakması, kasım ayının ikinci yarısında etkili olacak gibi görünüyor.
Kutupsal jet akımının hızının azalması, yani bu akımın bozulması, kutup bölgelerindeki soğuk havanın güneye, yani bölgemize inmesine neden olacak. Özetle bu yıl kış mevsiminin Doğu Avrupa ve ülkemizde, eski yıllardaki gibi olmasa da soğuk, yağışlı ve karlı geçme olasılığı yüksek görünüyor.
BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?
MARMARA
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, batı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.
EDİRNE 3°C, 17°C
Az bulutlu ve açık
İSTANBUL 9°C, 15°C
Az bulutlu ve açık
KIRKLARELİ 3°C, 14°C
Az bulutlu ve açık
KOCAELİ 7°C, 15°C
Az bulutlu ve açık
EGE
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, Kuzey Ege kıyılarında kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. İç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.
A.KARAHİSAR -1°C, 13°C
Az bulutlu ve açık
DENİZLİ 7°C, 21°C
Az bulutlu ve açık
İZMİR 9°C, 21°C
Az bulutlu ve açık
Kıvanç, “Bayramlar sevgi, kardeşlik ve paylaşma kültürünü pekiştiriyor”
"Bu anlamlı günler, toplumsal bağlarımızı kuvvetlendiren önemli bir kültürel mirastır"
Dağlı, "Bayramlar toplumun ortak değerlerini pekiştiriyor"
“Umudu ve dayanışmayı büyüteceğiz, hep beraber başaracağız”
Kozay, “Birlikte üretmeye, birlikte başarmaya devam”
Orta direk otomobile veda etti! Korsan taksi ve paylaşımlı yolculukta büyük artış!
“Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”
Başkan Umut Şimşir’den Çukurova’da Güçlü Buluşma
Ceza gelirleri 1 trilyon lirayı aştı...
19 Mayıs Derneği ile 350 aileye umut olan destek
Sürücüler dikkat: Artık denetim noktaları sorgulanabilecek
Adana’da Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz...
Tanburoğlu: “Cumhuriyeti Ayakta Tutma Savaşı Veriyoruz”
Kısacık: Bayramlar, Millet Olma Bilincimizin Teminatıdır
Nacar: Çanakkale bir kahramanlık destanıdır
Adana'ya Patriot Kuruluyor...
Ameliyata gülerek giren 8 yaşındaki Ferdi hayatını kaybetti...
"Bayramlar dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergiliyor"
“Çanakkale ruhu Türk milletinin en büyük güvencesidir!”
Kozay, “Bayramlar umudu ve kardeşliği büyütür”
Adana Demirspor'a Ceza Üstüne Ceza
Seyhan’da Bayram Öncesi Gıda Denetimleri Sıkılaştırıldı...
"Vatandaşlar bayrama büyük bir geçim sıkıntısı içinde giriyor"
Uludağ, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir diriliş destanı”
1.5 Adana Teknoloji Takımları Geleneksel İftar Sofrasında Buluştu
“Bayramı halkın iradesinin yok sayıldığı bir dönemde karşılıyoruz”
Yükleniyor



