-
BIST 100
16233,40%1,14
-
DOLAR
44,35% 0,05
-
EURO
51,47% -0,06
-
GRAM ALTIN
6483,15% 1,69
-
Ç. ALTIN
10892,48% 1,20
Sahilde oturan iki arkadaşa kanlı saldırı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
ADANA'nın Yumurtalık ilçesinde, sahilde oturan gençlere kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açılması sonucu Sadri Akarslan (22) hayatını kaybetti, arkadaşı Veli Ö. (24) ağır yaralandı.
Olay, dün akşam saatlerinde halk plajı yanındaki Kenan Güveloğlu Parkı'nda meydana geldi. Deniz kenarındaki kameriyede oturan gençlere kimliği belirsiz, motosikletli 2 kişi tarafından tabancayla ateş açıldı. Göğüs ve karın bölgelerine kurşunlar isabet eden Sadri Akarslan ve Veli Ö., kanlar içinde yere yığıldı.

Saldırganlar motosikletle kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaralıları ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Akarslan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Durumu ağırlaşan Veli Ö. ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yakınları hastaneye gelen Sadri Akarslan'ın cesedi otopsi için morga kaldırıldı.

Haberi Yorumla
Adana'da kaybolan 13 yaşındaki İklim her yerde aranıyor
Adana’da su krizinin eşiğinde Türkiye ve Dünya paneli...
Defterdar Balıkcı’dan ÇGC'ye ‘Hayırlı olsun’ ziyareti
"Sinek ve haşeratla mücadele gecikmeden başlatılmalıdır"
Sarıçam'da yağışların ardından yol çöktü
Milletvekili Barut uyardı; "Önlem alınmazsa kriz büyür"
TCMB yayımladı: Enflasyon, konut fiyatları, dolar beklentisi belli oldu
Mimar Kemal ilkokulu öğrencilerinden 'Yeşil Vatan'a can suyu!
Seyhan Rotary özel çocuklar sergisinde
80 TL'yi aşmıştı! Benzin ve motorine indirim geldi...
Adana'da iki grup arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı
Zorlu maç Adana'nın: 2-1
Kanser tedavisini bile yarıda kesiyor: Bu meyvelerden uzak durun!
Hizmette hız, filoda güç: Yüreğir’e 3 yeni araç
Adana’da 19 firari yakalandı...
İlk sırada lise mezunları var! 2 milyon kişi başvurdu...
Yükleniyor



