-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,06
-
EURO
50,96% 0,11
-
GRAM ALTIN
7331,14% -0,06
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
Seyhan polisi evde cephanelik ele geçirdi
Adana’da bir eve yapılan operasyonda 8 ruhsatsız silah ve çok sayıda tabanca yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Seyhan Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri Selahattin K.’nın evinde çok sayıda ruhsatsız silah olduğu bilgisine ulaştı. Ekipler bunun üzerine şüphelinin Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesi’nde evine operasyon düzenlendi.

Evde yapılan arama çalışmalarında 7 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 9 tabanca şarjörü, 50 mermi ile silah yapımında kullanılan 80 icra yayı, 4 şarjör yayı, 2 taşlama makinesi, 1 mengene, 1 şarjör yapımında kullanılan demir parça, el makatımı ile torna aparat takımı ele geçirildi.

Silahların test edilmesi için yapılan kum dolu da bulunurken kovanın içerisinde birden fazla mermi çekirdeği olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Adana 01 kaçtı Sincan Belediyesi kovaladı: 3-2
Adana'da Sıfır Atık Bilinci Güçlendirilecek
DAİMFED'den ÇGC’ye Destek Sözü...
Şehit aileleriyle anlamlı buluşma!
Adana'da uyuşturucu operasyonunda 10 kişi yakalandı
Kısacık; Devlet Malını Satarak Ancak Günü Kurtarırsınız
Seyhan Belediyespor U-14 Takımı Türkiye Şampiyonası İçin Konya’ya Uğurlandı
Başkan Karataş: Ekonomi Yönetimi Yine Sınıfta Kaldı
Uzm. Dr. Polatöz, “Sanat iyileştiriyor, iyiliği çoğaltıyor”
Akaryakıta çifte indirim geliyor! Tarih belli oldu...
Emeklilikte 'çift maaş' formülünü açıkladı: Bu detaya dikkat!
Kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 3 hükümlü yakalandı
Adana’nın kadınları musikide zirve yaptı
Van Spor 1-0 Adana Demirspor
56 milyon euroluk Pozantı-Akçatekir su projesi ASKİ sorumluluğunda!
Pozantı Belediyesi araç filosunu güçlendirdi...
Karaisalı’da Anahtar Parti’den Kardeşlik Sofrası
Yükleniyor



