-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,14% 0,00
-
EURO
50,85% 0,04
-
GRAM ALTIN
7107,38% -0,02
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00
Seyhan polisi evde cephanelik ele geçirdi
Adana’da bir eve yapılan operasyonda 8 ruhsatsız silah ve çok sayıda tabanca yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Seyhan Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri Selahattin K.’nın evinde çok sayıda ruhsatsız silah olduğu bilgisine ulaştı. Ekipler bunun üzerine şüphelinin Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesi’nde evine operasyon düzenlendi.

Evde yapılan arama çalışmalarında 7 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 9 tabanca şarjörü, 50 mermi ile silah yapımında kullanılan 80 icra yayı, 4 şarjör yayı, 2 taşlama makinesi, 1 mengene, 1 şarjör yapımında kullanılan demir parça, el makatımı ile torna aparat takımı ele geçirildi.

Silahların test edilmesi için yapılan kum dolu da bulunurken kovanın içerisinde birden fazla mermi çekirdeği olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kaçak yapı gerekçesiyle yıkım kararı verilen göl kenarındaki mahallede protesto
Anahtar Parti Seyhan’da Birlik Sofrası Kurdu
Adaletin terazisi kanunla değil toplum vicdanıyla dengelenir
Çukurova’da camiler bayrama hazırlanıyor
Mehmet Sağlam'dan geleneksel iftar...
Adana 01'in haklı sevinci: 3-1
Sonsuza kadar taşıyacağımız bu onur bizim
Tek çare sendikalaşmak!
Çukurova’da iş arayanlar işverenlerle buluştu
İftar programında birlik beraberlik mesajı
Yetkili servisler kontrolden çıktı: Arızayı söylemenin bile bedeli var!
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Hekimlerden 14 Mart’ta Beyaz Yürüyüş...
Adana’da bayramda yağmur ve serin hava etkili olacak
Barut'tan eşitlik ve adalet çağrısı; "İnfazda eşitlik haktır"
ATB ve AOSB’den Adana’nın Üretim Gücü İçin Güç Birliği
Yükleniyor




