-
BIST 100
16159,06%-0,58
-
DOLAR
44,30% 0,24
-
EURO
50,80% 0,02
-
GRAM ALTIN
6896,50% 0,71
-
Ç. ALTIN
11465,56% 0,00
Sıfır atık sergi!
Kendileri küçük ama yürekleri büyük çevreci öğrencilerden örnek girişim!
Süreyya Nihat Oral Ortaokulu öğrencilerinin yıl boyu yaptıkları çalışmaların yeraldığı serginin açılışı yapıldı. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erkan Öktem, Murat Çiçekdal’ın katılımıyla gerçekleşen sergide çoğunluğu sıfır atık kapsamında olan çalışmalar büyük beğeni topladı.

Teknoloji Tasarım Öğretmeni Emel Türkay ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Emine Yıldırım öncülüğünde eğitim sezonu boyunca öğrencilerin çalışmalarının yer aldığı serginin açılışında konuşan Süreyya Nihat Oral Ortaokulu Müdürü Fatih Arıcı; “Günümüzde giderek büyük sorun haline gelen atıklar konusunda duyarlılık sergileyen öğrencilerimizin sıfır atık kapsamında yaptıkları çalışmaları sergilemekten mutluluk duyuyoruz.

Sergimizin açılışına katılım sağlayan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimize ve çevre okul müdürlerimize de teşekkür ediyoruz. Eğitimi bir bütünlük içerisinde ele almak gerekir. Sadece müfredatı uygulamak değil, yeteneği olan öğrencilerimizi de hayata hazırlamak öğretmen olarak en önde gelen görevimizdir.

Öğretmen arkadaşlarımız genç yetenekleri teşvik ederek, onlardaki cevheri işleyerek sergimizde yer alan çalışmaların ortaya çıkmasını sağladı. Sergimize emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi de kutluyorum” dedi.

19 Mayıs Derneği ile 350 aileye umut olan destek
Sürücüler dikkat: Artık denetim noktaları sorgulanabilecek
Adana’da Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz...
Tanburoğlu: “Cumhuriyeti Ayakta Tutma Savaşı Veriyoruz”
Kısacık: Bayramlar, Millet Olma Bilincimizin Teminatıdır
Nacar: Çanakkale bir kahramanlık destanıdır
Adana'ya Patriot Kuruluyor...
Ameliyata gülerek giren 8 yaşındaki Ferdi hayatını kaybetti...
"Bayramlar dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergiliyor"
“Çanakkale ruhu Türk milletinin en büyük güvencesidir!”
Kozay, “Bayramlar umudu ve kardeşliği büyütür”
Adana Demirspor'a Ceza Üstüne Ceza
Seyhan’da Bayram Öncesi Gıda Denetimleri Sıkılaştırıldı...
"Vatandaşlar bayrama büyük bir geçim sıkıntısı içinde giriyor"
Uludağ, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir diriliş destanı”
1.5 Adana Teknoloji Takımları Geleneksel İftar Sofrasında Buluştu
“Bayramı halkın iradesinin yok sayıldığı bir dönemde karşılıyoruz”
Vali Yavuz, "Tarihin Akışına Karşı Durulan Muazzam Bir İrade"
Sibel Can 11 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor...
Ebru Gündeş kızı için özel uçak kiraladı...
Seyhan Belediyesi’nde Uzlaşı Sağlandı: Ödemeler Başladı
Yükleniyor



