-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,25% 0,03
-
GRAM ALTIN
6454,94% 3,35
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Soyguncu, dövmesinden tespit edilip yakalandı
Adana'da dükkanına girdiği kuyumcu Muhammed Bahadır Altundağ’ı (32) tabancayla yaralayıp, vitrindeki 900 gram bilezik ve ziynet eşyasını çalan Okan B. (35), boynundaki baykuş dövmesinden tespit edilip, yakalandı.
Şüphelinin çaldığı bileziklerin bir kısmını bozdurup, parasını aktardığı banka hesabına tedbir konulurken, kalanı da evinde ele geçirildi.
Olay, 28 Ekim'de saat 14.00 sıralarında, Çukurova ilçesi Ahmet Sapmaz Bulvarı'nda meydana geldi. Motosikletli ve kasklı şüpheli Okan B., Muhammed Bahadır Altundağ’ın işlettiği kuyumcu dükkanına geldi. Okan B., yalnız kaldığı anda dükkana girip, Altundağ'ı tabancayla omuz ve sırtından tabancayla vurdu. Kuyumcu yere yığılırken, şüpheli ise vitrindeki yaklaşık 900 gram bilezik ve ziynet eşyasını alıp kaçtı. O anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. İhbarla adrese sevk edilen sağlık görevlileri, ilk müdahalesinin ardından Altundağ'ı ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne götürdü.

3 SAAT KEŞİF YAPMIŞ
Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin olay yerine plakası bantla kapatılmış motosikletle geldiğini ve yaklaşık 3 saat keşif yaptığını belirledi. Bölgedeki ve kaçış güzergahındaki 100 saatlik görüntüyü inceleyen polis, şüphelinin kimliğini, boynundaki baykuş dövmesinden saptayıp, Yüzüncüyıl Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde saklandığını tespit etti.

BANKA HESABINA BLOKE KONULDU
Adrese operasyon düzenleyen ekipler, Okan B.'yi gözaltına aldı. Yapılan aramada çalıntı bilezik ve ziynet eşyalarının bir kısmı ele geçirildi. Polis, şüphelinin altınların 160 gramını bozdurduğunu belirleyip, parayı aktardığı banka hesabına tedbir uygulanmasını sağladı.
TUTUKLANDI
Emniyete götürülen şüpheli hakkındaki suçlamaları kabul etti. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Okan B., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Yaralı kuyumcunun yoğun bakımdaki tedavisinin ise sürdüğü bildirildi.
“Basın özgürlüğü ve halkın iradesine saygı” vurgusu
Cengiz Kurtoğlu'ndan korkutan haber! Acilen ameliyata alındı...
Çukurova’da istihdam seferberliği sürüyor
'Bayan Bacak' lakabıyla tanınan Serpil Örümcer'den yardım çağrısı
Ayhan Barut'tan tarıma ve çiftçiye acil destek çağrısı
Türkiye 5G'ye geçiyor!
Çukurova’da nesiller buluştu!
Önce ağır para cezası ardından ehliyete el konulacak!
Seyhan Rotary’den tekerlekli sandalye
Doğal gaz faturalarında tarife değişiyor!
Necati Derya, üçüncü "çizgilerle adana" sergisini açtı
Kuralar Çekildi, Gözler Sahaya Çevrildi...
Bayraktar: Adana'da 36 bin 566 dönüm tarım alanı su altında kaldı
ATÜ’den 200 kişilik istihdam için son çağrı!
CHP'li Barut, "AKP yine rant, yağma, talan peşinde"
Saimbeyli'de kayıp 13 yaşındaki İklim Nur bulundu
Kısacık: Yatırımcı Dostu Vergi Politikaları Oluşturulmalı
Nacar’dan gençlere: Bu meslek insan sevgisi ister
Yükleniyor


