-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,25% 0,16
-
EURO
51,35% 1,18
-
GRAM ALTIN
6630,25% -3,19
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43
Sözen: Kamu, üniversite ve sanayi işbirliğini geliştireceğiz
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ile Yönetim Kurulu üyeleri, göreve yeni başlayan Rektör Prof. Dr. Adnan Sözen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Sözen; kamu, üniversite ve sanayi işbirliğini geliştirerek, Adana’da tarım ve ticaret alanı gibi tüm sektörlerde güneş enerjisini en aktif ve verimli şekilde kullanmanın yolunu açacaklarını söyledi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanvekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ile Yönetim Kurulu üyeleri, göreve yeni başlayan Rektör Prof. Dr. Adnan Sözen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ADANA’YI DÜNYAYA TANITACAĞIZ
Ziyarette konuşan Rektör Prof. Dr. Adnan Sözen, üniversite olarak önemli projeler yürüttüklerini belirtti. Projeleri kapsamında Adana’yı dünyaya tanıtmayı hedeflediklerini dile getiren Prof. Dr. Sözen, “Şu anda rektör yardımcımızla dış ilişkiler koordinatörümüz Romanya’da. İki tane Avrupa Birliği projemiz var. Bunlardan birisi kültürel mirasın yapay zekâ ile oyunlaştırılması. Bu yönüyle 25 Eylül’de Stockholm’de bir toplantıya katılacağız. 11-13 Kasım’da da onlar buraya gelecekler. Dolayısıyla Adana’yı bilim ve teknoloji alanında dünyaya tanıtacağız” dedi.

ENGELLİ ARACINA İHTİYACIMIZ VAR
Üniversitede 19 engelli öğrenci bulunduğunu anlatan Prof. Dr. Adnan Sözen, bu öğrencilerin kampüs alanından ana yola çıkmaları için bir araca ihtiyaçlarının olduğunu vurguladı. Sözen, “Bu konuda sanayici ve işadamlarımız ile Adanalı hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanvekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir de Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin akademik çalışmaları ile hazırladıkları projelere destek vermek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Ziyarette ÇGC Başkanvekili Sefa Saygıdeğer, Başkan yardımcıları Mehmet Serbes ve Hüseyin Arat, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Özke ile Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Akköse ve Çetin Ulucan da yer aldılar.
Adana 01 FK’da Sürpriz İstifa!
Ramazan Bayramı'nda 10 bin personel görev yapacak
Hasibe Akkan, çalışanlarıyla bayramlaştı...
Çukurova Üniversitesi Ailesi Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi
Çukurova bölgesinde ata sporu güreş S.O.S veriyor!
Ali Hoşfikirer anıldı...
Genç DAİMFED’den Geleneksel Buluşma!
Geçer; “Nice bayramlara birlikte ulaşmayı temenni ediyorum”
"Bayram'da sevgi, barış ve kardeşlik duyguları yoğunlukla yaşanıyor"
Kıvanç, “Bayramlar sevgi, kardeşlik ve paylaşma kültürünü pekiştiriyor”
"Bu anlamlı günler, toplumsal bağlarımızı kuvvetlendiren önemli bir kültürel mirastır"
“Çanakkale” ruhuyla şiirler okuyup türküler söylediler
Dağlı, "Bayramlar toplumun ortak değerlerini pekiştiriyor"
Adana Maviye Büründü...
“Umudu ve dayanışmayı büyüteceğiz, hep beraber başaracağız”
Kozay, “Birlikte üretmeye, birlikte başarmaya devam”
Tunç: Ramazan Bayramı dünya ya barış ve huzur getirsin
Orta direk otomobile veda etti! Korsan taksi ve paylaşımlı yolculukta büyük artış!
“Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”
Başkan Umut Şimşir’den Çukurova’da Güçlü Buluşma
Ceza gelirleri 1 trilyon lirayı aştı...
19 Mayıs Derneği ile 350 aileye umut olan destek
Sürücüler dikkat: Artık denetim noktaları sorgulanabilecek
Adana’da Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz...
Tanburoğlu: “Cumhuriyeti Ayakta Tutma Savaşı Veriyoruz”
Yükleniyor




