-
BIST 100
16018,80%-0,43
-
DOLAR
44,18% -0,08
-
EURO
50,77% 0,49
-
GRAM ALTIN
7132,50% -0,04
-
Ç. ALTIN
11527,20% -0,36
Süreç yarın sona eriyor! Dikkat!
Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. MTV 2024 2. Taksit ödemeleri için 31 Temmuz (Yarın) son gün. Zamanında ödeme yapmayan sürücülere ise her ay yüzde 4,5 gecikme faizi uygulanacak.
Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerinde sona gelindi. İkinci taksit ödemesi için yarın son gün.
YARINA KADAR ÖDEME YAPILMASI GEREKİYOR!
MTV'nin ikinci taksit ödemelerinde süreç 1 Temmuz'da başladı. MTV'de ikinci taksit ödemesi için süre yarın sona eriyor.MTV ödemeleri vergi daireleri, PTT ve banka şubelerinden yapılabiliyor. Ayrıca dijital vergi dairesi, bankaların internet siteleri ya da mobil uygulamalardan da ödeme yapmak mümkün.

ÖDEME YAPMAYANLARA GECİKME FAİZİ UYGULANACAK!
Mükelleflerin, ödeme süresi dolmadan önce gerekli işlemleri tamamlamaları gerekiyor. Yarına kadar ödemesini yapmayanlar için aylık yüzde 4,5 gecikme faizi uygulanacak.
Borç zamanında ödenmezse vergi dairesi tarafından e-haciz işlemi de başlatılabiliyor. Ayrıca, araçların muayenesinin yaptırılabilmesi için MTV'nin de dahil olduğu vergi borçlarının ödenmiş olması gerekiyor. 2023 yılına ilişkin Gelir Vergisi ikinci taksit ödeme süresi de 31 Temmuz Çarşamba günü sona eriyor.
Kaçak yapı gerekçesiyle yıkım kararı verilen göl kenarındaki mahallede protesto
Anahtar Parti Seyhan’da Birlik Sofrası Kurdu
Adaletin terazisi kanunla değil toplum vicdanıyla dengelenir
Çukurova’da camiler bayrama hazırlanıyor
Mehmet Sağlam'dan geleneksel iftar...
Adanaspor, TFF 3. Lig’e düştü!
Adana 01'in haklı sevinci: 3-1
Sonsuza kadar taşıyacağımız bu onur bizim
Tek çare sendikalaşmak!
Çukurova’da iş arayanlar işverenlerle buluştu
İftar programında birlik beraberlik mesajı
Yetkili servisler kontrolden çıktı: Arızayı söylemenin bile bedeli var!
Halil Nacar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı
Hekimlerden 14 Mart’ta Beyaz Yürüyüş...
Adana’da bayramda yağmur ve serin hava etkili olacak
Barut'tan eşitlik ve adalet çağrısı; "İnfazda eşitlik haktır"
ATB ve AOSB’den Adana’nın Üretim Gücü İçin Güç Birliği
Yükleniyor



