-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Tunç: “Milletimiz 15 Temmuz’da tarihi bir destan yazdı”
AK Partili Mustafa Tunç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde milletçe tek yürek, tek yumruk halinde her türlü hain girişimlere karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bedenlerini siper edeceklerini söyledi.
AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç: 15 Temmuz 2016’da hain FETÖ çetesinin, ülkemize, milletimize, demokrasimize ve hükümete karşı darbe girişiminde bulunduğunu hatırlattı. AK Partili Mustafa Tunç, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimizin FETÖ’cü hainleri çıktıkları inlerine geri soktuğunu vurguladı. Mustafa Tunç, “Ordumuzun ve diğer stratejik kurumlarımızın içine sızmış FETÖ ihanet çetesi ve destekçilerine karşı, yaşlısından gencine kadar milletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine sokaklara dökülmüş ve hain darbecilere unutamayacakları tarihi bir ders vermiştir” dedi.
Türk Milletinin, 15 Temmuz’da bir “destan” yazdığına dikkat çeken AK Parti Seyhan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç, “Bu öyle bir destandır ki, bundan sonra böyle hain girişimlere kalkışacak olanlara korku salarken, dosta da güven ve cesaret vermiştir. FETÖ’cü çetenin ve uşaklarının kalkıştığı hain kanlı darbe girişimini bir kez daha lanetliyorum. Bu vesileyle, ülkemiz, milletimiz ve demokrasimiz uğruna gözünü kırpmadan canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize bir kez daha minnetlerimi sunuyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’müzü tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Adana Demirspor 1 attı 4 yedi...
Yurtçu kabri başında anıldı
Kavurma yapılan şampiyon atın sahibine yüklü ceza!
Büyükşehir’den Kozan’da iftar buluşması...
Sağlık-Sen 14 Mart'da Sağlık Çalışanlarını Unutmadı...
CHP, Doğu Akdeniz Yerel Medya Buluşması’nı Adana’da Gerçekleştirdi
Halil Nacar: Tıp Bayramı kutlu olsun
Tayvan’dan Adana’ya Özel Davet
Adana’da mobilya atölyesinde yangın çıktı...
Çukurova’da miniklerden İstiklal Marşı’na anlamlı anma
Kızılay’ın geleneksel Taşköprü iftarında binlerce kişi aynı sofrada buluştu
Türk Kızılay, Adana’da aşevini hizmete açtı...
Çukurova ödülü Nesin Vakfına törenle verildi
Alkol satışına sıkı denetim geliyor!
TSYD Ödülleri sahiplerini buldu...
Kavurma olan atın sahibi ilk kez konuştu: "Büyük ızdırap duydum"
Çukurova Üniversitesi'nde İftar Coşkusu! Öğrencilerle aynı sofrayı paylaştılar...
62. Kütüphane Haftası ile Adana’ya edebiyat baharı gelecek
Adana’da uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı
Susar ailesinden geleneksel iftar...
Yükleniyor



