-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,25% 0,03
-
GRAM ALTIN
6454,94% 3,35
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Ulu Önder Atatürk, Çukurova Üniversitesinde Düzenlenen Törenle Anıldı
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 86. yıl dönümünde Çukurova Üniversitesinde saygı ve minnetle anıldı.
Rektör Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, Adana Valiliği ev sahipliğinde gerçekleştirilen Atatürk Parkı’ndaki anma törenine katılırken, Çukurova Üniversitesindeki Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törende Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Akıllı, Prof. Dr. Selim Büyükkurt, Prof. Dr. Ömer Korkut ile dekanlar, MYO Müdürleri, akademisyenler, öğrenciler ve idari personel hazır bulundu.

Prof. Dr. Hüseyin Akıllı, Rektörlük adına Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Saat 9’u 5 geçe sirenlerin çalınmasıyla birlikte saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla anma töreninin ilk bölümü son buldu.

Daha sonra ÇÜ Kongre Merkezi'nde devam eden ve Rektör Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş’in ev sahipliğinde gerçekleşen anma törenine Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, askeri ve mülki erkân ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisi Deniz Anıl öğrenciler adına, Türk Silahlı Kuvvetleri adına da Üsteğmen Bestami Sümer birer konuşma yaptı.

“O’nu Özlüyoruz…”
Daha sonra Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, 6. Kolordu Bölge Bando Komutanlığı ve Çukurova Üniversitesi Kültür Müdürlüğü tarafından hazırlanan “O’nu Özlüyoruz” isimli oratoryo sergilendi.



“Basın özgürlüğü ve halkın iradesine saygı” vurgusu
Cengiz Kurtoğlu'ndan korkutan haber! Acilen ameliyata alındı...
Çukurova’da istihdam seferberliği sürüyor
'Bayan Bacak' lakabıyla tanınan Serpil Örümcer'den yardım çağrısı
Ayhan Barut'tan tarıma ve çiftçiye acil destek çağrısı
Türkiye 5G'ye geçiyor!
Çukurova’da nesiller buluştu!
Önce ağır para cezası ardından ehliyete el konulacak!
Seyhan Rotary’den tekerlekli sandalye
Doğal gaz faturalarında tarife değişiyor!
Necati Derya, üçüncü "çizgilerle adana" sergisini açtı
Kuralar Çekildi, Gözler Sahaya Çevrildi...
Bayraktar: Adana'da 36 bin 566 dönüm tarım alanı su altında kaldı
ATÜ’den 200 kişilik istihdam için son çağrı!
CHP'li Barut, "AKP yine rant, yağma, talan peşinde"
Saimbeyli'de kayıp 13 yaşındaki İklim Nur bulundu
Kısacık: Yatırımcı Dostu Vergi Politikaları Oluşturulmalı
Nacar’dan gençlere: Bu meslek insan sevgisi ister
Yükleniyor


