-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,45% 0,27
-
EURO
51,21% 0,18
-
GRAM ALTIN
6379,44% 2,14
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00
Vali Köşger muhtarların sorunlarını makamda dinledi
Vali Sayın Yavuz Selim Köşger, Sarıçam ilçemize bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Ayşe Çolak ile beraberindeki Sarıçam Muhtarlar Platformu üyesi olan muhtarları kabul etti.
Aydınyurdu Mahallesi Muhtarı Murat Davarcı, Beyceli Mahallesi MuhtarıHakkı Şimşek, Cerenli Mahallesi Muhtarı Veli Ademoğlu,Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı (Buruk) Hüseyin Karaaslan, Çarkıpare Mahallesi Muhtarı Yalçın Uzun, Çınarlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Kaya, Elif Su Uludağ Mahallesi Muhtarı Elmas Doğan, Gültepe Mahallesi Muhtarı Yusuf Yılmaz, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Nuri Paylan, Kızılkaş Mahallesi Muhtarı Fuat Şahbaz, Müminli Mahallesi Muhtarı Mehmet Koparan, Orhangazi Mahallesi Muhtarı Soner Soytürk, Sarıçam Mahallesi Muhtarı Sabri Taş, Şahintepe Mahallesi Muhtarı Salim Pamuk, Yeni Mahalle Mahallesi Muhtar Erdal İpek, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı Cengiz Tutar ile Yürekli Mahallesi Muhtarı Fatih Atalay’ın katıldığı ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Köşger, muhtarlarla bir müddet sohbet etti.

Muhtarların mahalleleriyle ilgili dile getirdiği talep ve beklentileri dinleyen Vali Köşger, muhtarlarımızın kent yönetimindeki önemine değinerek “Muhtarlık, devletimizin yerel yönetim anlayışının temel taşlarından biri olarak halk ile devlet arasındaki en güçlü bağlardan birini oluşturur. Devletimizin en ücra köşelere kadar hizmet götürmesi için muhtarlık makamı kritik bir rol üstlenir. Muhtarlar, devletin vatandaşa ulaşan ilk eli, milletimizin de en yakın temsilcisidir.” dedi.
Muhtarlığın sadece yerel bir yönetim organı olmadığını, aynı zamanda vatandaşımızın devlete duyduğu güven ve bağlılığın somut bir ifadesi olduğunu belirten Vali Köşger, vazifesini hakkıyla yerine getiren tüm muhtarlarımıza teşekkür etti.
Çukurova’da nesiller buluştu!
Seyhan Rotary’den tekerlekli sandalye
Doğal gaz faturalarında tarife değişiyor!
Necati Derya, üçüncü "çizgilerle adana" sergisini açtı
Kuralar Çekildi, Gözler Sahaya Çevrildi...
Bayraktar: Adana'da 36 bin 566 dönüm tarım alanı su altında kaldı
ATÜ’den 200 kişilik istihdam için son çağrı!
CHP'li Barut, "AKP yine rant, yağma, talan peşinde"
Saimbeyli'de kayıp 13 yaşındaki İklim Nur bulundu
Kısacık: Yatırımcı Dostu Vergi Politikaları Oluşturulmalı
Nacar’dan gençlere: Bu meslek insan sevgisi ister
Siz yeter ki ilk adımı atın! Yuva kuran çiftlere 20 bin lira
Büyükşehir’den kadınlara rahim ağzı kanseri aşısı
Ayağıyla araç sürdü: Ev hapsi ve her türlü motorlu araç kullanmama cezası aldı
Vali Yavuz Karataş’ı Denetledi...
Seyhan’ın iradesi için tek yürek
Cumhurbaşkanının ismini duyunca gözyaşlarını tutamadı
Ayhan Barut'tan sağlık emekçileri için çözüm çağrısı
Yükleniyor



