-
BIST 100
16124,69%0,46
-
DOLAR
44,35% 0,04
-
EURO
51,37% 0,28
-
GRAM ALTIN
6426,03% 0,04
-
Ç. ALTIN
10945,35% 0,00
Vali Köşger muhtarların sorunlarını makamda dinledi
Vali Sayın Yavuz Selim Köşger, Sarıçam ilçemize bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Ayşe Çolak ile beraberindeki Sarıçam Muhtarlar Platformu üyesi olan muhtarları kabul etti.
Aydınyurdu Mahallesi Muhtarı Murat Davarcı, Beyceli Mahallesi MuhtarıHakkı Şimşek, Cerenli Mahallesi Muhtarı Veli Ademoğlu,Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı (Buruk) Hüseyin Karaaslan, Çarkıpare Mahallesi Muhtarı Yalçın Uzun, Çınarlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Kaya, Elif Su Uludağ Mahallesi Muhtarı Elmas Doğan, Gültepe Mahallesi Muhtarı Yusuf Yılmaz, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Nuri Paylan, Kızılkaş Mahallesi Muhtarı Fuat Şahbaz, Müminli Mahallesi Muhtarı Mehmet Koparan, Orhangazi Mahallesi Muhtarı Soner Soytürk, Sarıçam Mahallesi Muhtarı Sabri Taş, Şahintepe Mahallesi Muhtarı Salim Pamuk, Yeni Mahalle Mahallesi Muhtar Erdal İpek, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı Cengiz Tutar ile Yürekli Mahallesi Muhtarı Fatih Atalay’ın katıldığı ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Köşger, muhtarlarla bir müddet sohbet etti.

Muhtarların mahalleleriyle ilgili dile getirdiği talep ve beklentileri dinleyen Vali Köşger, muhtarlarımızın kent yönetimindeki önemine değinerek “Muhtarlık, devletimizin yerel yönetim anlayışının temel taşlarından biri olarak halk ile devlet arasındaki en güçlü bağlardan birini oluşturur. Devletimizin en ücra köşelere kadar hizmet götürmesi için muhtarlık makamı kritik bir rol üstlenir. Muhtarlar, devletin vatandaşa ulaşan ilk eli, milletimizin de en yakın temsilcisidir.” dedi.
Muhtarlığın sadece yerel bir yönetim organı olmadığını, aynı zamanda vatandaşımızın devlete duyduğu güven ve bağlılığın somut bir ifadesi olduğunu belirten Vali Köşger, vazifesini hakkıyla yerine getiren tüm muhtarlarımıza teşekkür etti.
Adanaspor evinde hezimete uğradı: 1-8
Adana'da kaybolan 13 yaşındaki İklim her yerde aranıyor
Adana’da su krizinin eşiğinde Türkiye ve Dünya paneli...
Defterdar Balıkcı’dan ÇGC'ye ‘Hayırlı olsun’ ziyareti
"Sinek ve haşeratla mücadele gecikmeden başlatılmalıdır"
Sarıçam'da yağışların ardından yol çöktü
Milletvekili Barut uyardı; "Önlem alınmazsa kriz büyür"
TCMB yayımladı: Enflasyon, konut fiyatları, dolar beklentisi belli oldu
Mimar Kemal ilkokulu öğrencilerinden 'Yeşil Vatan'a can suyu!
Seyhan Rotary özel çocuklar sergisinde
80 TL'yi aşmıştı! Benzin ve motorine indirim geldi...
Adana'da iki grup arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı
Zorlu maç Adana'nın: 2-1
Kanser tedavisini bile yarıda kesiyor: Bu meyvelerden uzak durun!
Hizmette hız, filoda güç: Yüreğir’e 3 yeni araç
Adana’da 19 firari yakalandı...
Yükleniyor



