-
BIST 100
15734,19%-0,47
-
DOLAR
44,46% 0,11
-
EURO
50,98% -0,44
-
GRAM ALTIN
6501,96% 1,32
-
Ç. ALTIN
10550,10% -1,12
Vali Köşger Şehitliği Ziyaret Etti
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, "Düşman içimizden biriydi. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin üniformalarını giymiş hainler tarafından Türk milletine kendi silahı doğrultulmaya çalışıldı" dedi.
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ile kent protokolü, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Ankara Gölbaşı’ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı’na F-16’larla düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru ikiz kardeşler Ahmet ve Mehmet Oruç’un merkez Yüreğir ilçesine bağlı Alihocalı Mahallesi’ndeki mezarını ziyaret etti.

Burada aile yakınlarına başsağlığı dileyen Köşger, şehitlerin mezarlarına karanfil bırakıp dua etti. Şehitlerin babası Hacı Ali Oruç ile yakınları oğullarının mezarında gözyaşı döktü.
"BÜTÜN MİLLET AYAĞA KALKTI"
Vali Köşger, 15 Temmuz gecesi şehit düşenleri rahmet ve minnetle andığını ifade ederek, "Bu toprakları vatan kılmak için çok büyük sınavlardan geçtik. Onların hepsinde düşman belliydi ama burada düşman içimizden biriydi. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin üniformalarını giymiş hainler tarafından Türk milletine kendi silahı doğrultulmaya çalıştı. Bütün millet ayağa kalkarak asker ve polisiyle birlikte bu millet o badireyi savuşturmuş oldu" dedi.

"EVLATSIZ YAŞARIM AMA VATANSIZ YAŞAYAMAM"
İkiz şehitlerin babası Hacı Ali Oruç ise her 15 Temmuz’da yaralarının tazelendiğini belirterek, "Evlatlarımla gurur duyuyorum. Evlatsız yaşarım ama vatansız yaşayamam. Bu vatan için her zaman varız. Allah vatana millete zeval vermesin" diye konuştu.

Daha sonra protokol, Asri Mezarlığa giderek şehit Halit Yaşar Mine’nin ardından da Buruk Mezarlığı’na giderek şehit polis memuru Yunus Uğur’un kabirlerini ziyaret etti.
Milletvekili Karamık, "Sahada gördüğümüz tablo bizlere umut veriyor"
Gençliğin Üretim Çağı Çukurova Üniversitesinde Başladı...
CHP’li Vekillerden basına destek mesajı
Cemil Okyay, Vagabond Galeri’de okurlarla buluşacak...
Çukurova GİAD 34 yaşında
DAİMFED, Çukurova İnşaat Fuarı’na Damga Vurdu
Yüreğir’de Pir Sultan Abdal Tiyatro Oyununa Yoğun İlgi
'Alzheimer sadece hastayı değil, tüm aileyi etkileyen hastalıktır'
Köpek sürüsü kediyi parçaladı, korkudan çocuğunu okuldan aldı
Metro vagonu seyir halindeyken raydan çıktı; kazada yaralanan olmadı
Nacar, Karaisalı Devlet Hastanesi’ni Denetledi...
Adana’da yağmur vatandaşa ve esnaf zor anlar yaşattı..
Adanalı şair ve yazarlar “Kütüphaneler iyileştirir” diyecek
Adana'da Çağlayan sular Seyhan Nehri ile buluştu...
CHP Seyhan’da 96 mahalle temsilcisiyle buluştu
Alkollü yakalanan genç kadın, ehliyeti iptal edildi, "Beni çekmeyin avukatım"
Yükleniyor



