-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,85% 0,03
-
GRAM ALTIN
7277,94% 1,01
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Yüreğir Zabıtadan Bayram Denetimi
Yüreğir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi tatlı üretimi ve satışı yapılan iş yerlerine denetim gerçekleştirdi.
Zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, bayramın vazgeçilmezi tatlı ve şekerleme ürünlerinin üretim ve satışı yapılan yerlerde; iş yerinin ruhsatlı olup olmadığı, hijyen denetimi, fiyat etiketi, ürünlerin gramajının standartlara uygun olup olmadığı ve ürünlerin son kullanma tarihleriyle ilgili inceleme yapıldı. Ekipler, kurallara uymayan esnafa uyarıda bulundu ve gerektiğinde cezai işlem uyguladı.

Vatandaşların ağız tadıyla, sağlık koşullarına uygun gıda tüketmeleri için denetimlerini sıklaştıran ekipler, çalışanların kılık kıyafetlerinin uygunluğundan halk sağlığını koruyucu önlemlere kadar tüm ayrıntılara dikkat etti.
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, vatandaşların bayramı sağlıklı ve huzur içinde geçirmeleri için belediye olarak her türlü önlemi aldıklarını belirterek, “Bu süreçte tüm birimlerimiz gibi zabıta ekiplerimiz de yoğun bir çalışma dönemi içine girdi. Her zaman sahada olan ve görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan ekiplerimiz, bayram öncesi halk sağlığını ön planda tutarak denetimlerini sıklaştırdı. Esnafımıza bayram öncesi hayırlı işler bol kazançlar, hemşehrilerime de mutlu bayramlar diliyorum” dedi.
Adana’da İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. yılı anıldı...
ÇGC öncülük edecek...
Beta Enerji’nin Hedefi Halka Arz...
Üretimin Gücü Sporun Enerjisiyle Buluşuyor
Türkiye'nin 45. gururu! Adana şalgamı Avrupa’da tescillendi...
Vali Yavuz Ceyhan’ı ziyaret etti...
Büyükşehir’den kadınlara; film ve söyleşi desteği
Sümer: "Bu bir koruma kanunu değil, kapalı devre yağma planıdır"
Seyhan’da Ramazan sofrası özel misafirleri ağırladı
Nacar: Karnavala hazırız
Kamu Müteahhitlerinden Hakediş Çağrısı
"Mazotta vergiyi kaldırın, gübrede hibe desteği verin"
Teknoloji Tabanlı Girişimler Desteklenecek
Adana’da kültür ve sanata destek veren belediyelere teşekkür
Gastronomik Farkındalık ve Atıksız Mutfak atölyesi
Tarımda ve Bilimde Kadınların Gücü Konuşuldu
Firari hükümlü baba ve iki oğlu yakalandı...
Ormanlık alandaki yayla evi yanarak kullanılmaz hale geldi...
Adana 01 kaçtı Sincan Belediyesi kovaladı: 3-2
Yükleniyor




