-
BIST 100
16159,06%-0,58
-
DOLAR
44,31% 0,24
-
EURO
50,75% -0,06
-
GRAM ALTIN
6865,14% 0,25
-
Ç. ALTIN
11465,56% 0,00
Yüreğir’de Bayram Sonrası Kapsamlı Temizlik Çalışması
Yüreğir Belediyesi, Kurban Bayramı’nın sona ermesi ile birlikte ilçede hummalı bir temizlik çalışması başlattı.
Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kurban kesim alanları başta olmak üzere ilçenin tüm mahallelerinde titiz bir çalışma yürütüyor. Kurban Bayramı öncesinde Yüreğir’de bulunan ibadethaneler ve kurban kesim alanlarında temizlik ve dezenfekte işlemleri yapan Yüreğir Belediyesi, bayram boyunca da hijyen tedbirlerini elden bırakmadı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçenin dört bir yanında personeller görevlendirirken, vatandaşların bayramda steril bir ortamda kurban kestirebilmesi için kesim alanında da hijyen kurallarına azami seviyede dikkat edildi.

Kurban Bayramı’nın sona ermesi ile birlikte kurban kesim alanlarının temizlenmesi için yoğun bir çalışma başlatan Yüreğir Belediyesi, kesim ve satış alanlarında ilaçlama, kireçleme işlemleri uyguladı. Bayram sonrası kötü kokunun önüne geçilmesi adına kesim yerleri, mazgallar ve çöp konteynırları başta olmak üzere ekiplerin ilçede sürdüğü kapsamlı temizlik çalışması devam ediyor.

Temizlik ekipleri, kurban kesim alanı haricinde sokak ve cadde temizliğinde de tedbiri elden bırakmıyor. İlçe genelinde sürdürülen temizlik çalışmaları kapsamında Yüreğir’de bulunan 107 mahallede geniş kapsamlı cadde ve sokak temizliği titizlikle yapılıyor.
19 Mayıs Derneği ile 350 aileye umut olan destek
Sürücüler dikkat: Artık denetim noktaları sorgulanabilecek
Adana’da Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz...
Tanburoğlu: “Cumhuriyeti Ayakta Tutma Savaşı Veriyoruz”
Kısacık: Bayramlar, Millet Olma Bilincimizin Teminatıdır
Nacar: Çanakkale bir kahramanlık destanıdır
Adana'ya Patriot Kuruluyor...
Ameliyata gülerek giren 8 yaşındaki Ferdi hayatını kaybetti...
"Bayramlar dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergiliyor"
“Çanakkale ruhu Türk milletinin en büyük güvencesidir!”
Kozay, “Bayramlar umudu ve kardeşliği büyütür”
Adana Demirspor'a Ceza Üstüne Ceza
Seyhan’da Bayram Öncesi Gıda Denetimleri Sıkılaştırıldı...
"Vatandaşlar bayrama büyük bir geçim sıkıntısı içinde giriyor"
Uludağ, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir diriliş destanı”
1.5 Adana Teknoloji Takımları Geleneksel İftar Sofrasında Buluştu
“Bayramı halkın iradesinin yok sayıldığı bir dönemde karşılıyoruz”
Vali Yavuz, "Tarihin Akışına Karşı Durulan Muazzam Bir İrade"
Sibel Can 11 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor...
Ebru Gündeş kızı için özel uçak kiraladı...
Seyhan Belediyesi’nde Uzlaşı Sağlandı: Ödemeler Başladı
Yükleniyor



