-
BIST 100
16050,09%-1,29
-
DOLAR
44,34% 0,10
-
EURO
51,45% -0,09
-
GRAM ALTIN
6303,07% 0,42
-
Ç. ALTIN
10740,95% -0,16
Yusuf Kanlı: Acımız büyük!
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Adana İl Başkanlığı’nca düzenlenen programda, Kartalkaya Kayak Merkezi’nde bir otelde meydana gelen yangında hayatını kaybeden vatandaşlar ve tüm şehitler için Kur’an tilaveti gerçekleştirdi.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Adana İl Başkanlığı’nca düzenlenen programda, Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde bir otelde meydana gelen yangında hayatını kaybeden vatandaşlar ve tüm şehitler için Kur’an tilaveti gerçekleştirildi.

YANGINDA ÖLENLERE VE ŞEHİTLERE İTHAF EDİLDİ
Milli ve manevi konulara hassasiyeti ile öne çıkan kurumlardan biri olan Ülkü Ocakları, Türkiye’yi yasa boğan Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde yaşanan yangın faciasında hayatını kaybeden vatandaşlar için Kur’an-ı Kerim tilaveti düzenledi. Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı’ndaki programda Kur’an tilavetinden hasıl olan ecir ve sevaplar, hayatını kaybeden vatandaşlara ve tüm şehitlere ithaf edildi.

PROGRAMA YOĞUN İLGİ…
Yoğun ilginin dikkat çektiği programa MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MYK Üyeleri Mustafa İzgioğlu, Yeşim Akkaş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Cem Tutsoy, MHP İl Divan Kurulu ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanları, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç ve bağlı Şube Başkanları ile ülkücü gençler katıldı.
YUSUF KANLI : MİLLETÇE BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUK
Program sonunda konuşan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Bolu’da yaşanan ve Adanalı 4 kişilik bir ailenin de hayatını kaybettiği olaydan milletçe büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Kanlı, “Büyük bir felaket yaşadık; acımız büyük. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum; ruhları şad olsun.” dedi.
Zorlu maç Adana'nın: 2-1
Kanser tedavisini bile yarıda kesiyor: Bu meyvelerden uzak durun!
Hizmette hız, filoda güç: Yüreğir’e 3 yeni araç
Adana’da 19 firari yakalandı...
İlk sırada lise mezunları var! 2 milyon kişi başvurdu...
Trafikte bıçakla dehşet yaşattılar...
Başkan Aslan, “Esnafı teşhir etmek denetim değil, itibar suikastıdır”
Portakal çiçeği karnavalı için hazırlıklar son aşamada!
Adana’da Mezarlıklar Sular Altında Kaldı...
KATODER Suriye’ye yatırımcı götürecek...
İstanbul Lider Koleji ve Finlandiya ile eğitim işbirliği anlaşması...
Nacar’dan ‘Orman Haftası’ Mesajı
"Eğitim odaklı çalışmalar takdirle takip ediliyor"
“Görüntüler Yanlış Yorumlanıyor: Bu Davranış ‘Yeme’ Değil”
Yükleniyor



